Nå er det hverdag igjen…..

Hverdagene er her igjen ! Slitet med å komme seg opp om morgenen er et faktum, fordi….. vi intelligente har ikke vett nok til å rote oss i seng tidsnok. Ja det er sant! Nå har forskerne som forsker på alt og ingenting funnet ut at det er de smarte som legger seg sent. Om det er så smart kan man sikkert diskutere.

Sommeren har vært fantastisk flott. Tre uker der nord i landet var super sånn værmessig. Jeg var for det meste på hytta mi i Godfjord og hadde det veldig flott. Siste dagene hadde jeg barnebarnet mitt William sammen med meg. Vi koste oss som vanlig med god mat,  gode samtaler og turer rundt omkring i fjorden. En herlig gutt som jeg gjerne skulle møtt oftere. Uansett – hytta var der med alle sine fasiliteter og været var strålende. Besøk fikk jeg også fra slekt og gode venner. God mat og drikke med  venner er bare et must og har høy kosefaktor. Jeg syntes det var flott og innså at jeg hadde savnet det gode livet uten ansvar for noe.  Bare kos og ingen klokke som styrte livet og ingen forventninger til noe jeg skulle eller måtte gjøre. Alle trenger slike stunder. Noen nye venner ble det også – herlig :) Siste tiden ble tilbragt sammen med sønnen som var så snill og ordnet med bil til moderen. Bilen til kjæresten ble stilt til min disposisjon hele tiden. Ganske flott av henne som eide den supre Opel Aztraen jeg suste rundt i der oppe :)

Men uansett hvor fint man har det på ferie er det alltid godt å komme hjem til seg selv. Bare slenge beina på bordet og vite at man er hjemme i eget revir. Jeg hadde en uke til å komme meg til sans og samling etter ferien der nord. I år var det så flott der nord at tanker om å flytte nordover en gang igjen ble mer og mer virkelig for meg. Foreløpig er det på tenkestadiet. Men det er bare så utrolig flott og røttene til Nord-Norge ligger der og spøker i bakgrunnen.  Man innser kanskje ikke hvor flott det er før man flytter derfra tenker jeg. Nordavinden og den iskalde havtåken ligger litt i bakhodet, men hva betyr været for trivselen sånn i den store sammenhengen? Solrike varme dager blir mere tatt vare på der nord. Og flytter jeg nordover igjen blir det som pensjonist garantert :) Da kan jeg jo gjøre hva jeg vil……  Jeg får tenke videre og jobbe noen år til før jeg bestemmer meg :)

De stille kvelder er bare fantastisk…. med fiskevak….. og hese måkeskrik..

ssss

nnnnnnherlig utsikt fra et besøk på Sortland :)

bbbbbbbOg sluttlig jeg og mannen i mitt liv <3 William

 

8
 
 
 
 
Blanda drops, Reiser i Norge, Uncategorized

10 comments


 1. “….. vi intelligente har ikke vett nok til å rote oss i seng tidsnok.”
  Jepp! Akkurat sånn er det! :)
  Dyneskrekk er frykten for å gå glipp av noe… så vi holder oss våkne og dyrker natten – for det er jo da det meste skjer – det meste som det er noe vits i å få med seg.

  Jeg har bare vært nordpå om vinteren, i Tromsø i mørketiden, men jeg har et mål om å oppleve midnattsolen – den som etter sigende kommer opp når den andre solen har gått ned.

  Tommel er avlevert, i natten :)

  •  Kan anbefale deg et besøk i juni/juli når midnattsolen kommer. Sol både natt og dag er magisk. På hytta hos meg er det mye høye fjell og sola forsvinner sånn kl. 21 for så å komme tilbake kl. 2 om natten. Har ofte sittet oppe om natten i strålende sol. Det er da man kan se både elg, rev, røyskatt mm. For mange er dette noe eksotisk og magisk. God vin er selvsagt tilbehør. Du kjenner roen bre seg i kroppen :) herlig…. Takk for tommel :)

   1

 2. tommel :)
  Jeg drømmer og engang å få se midnatts solen.

  1

 3. avatar eMTe

  Ein dag skal eg setje meg i bilen og dra nordover Stoppe ved mange av dei fine stadane eg såg då tv2 flaug over den fine delen av Norge. Eg skal nyte fjæra,tare og tindar :)

  Flott kavaler du har !

  Marieklem

  1

 4. Hei på deg. Jeg ga deg en tommel her om dagen, men jeg rakk ikke å skrive kommentar. Ferie er godt, men jammen er det godt med hverdager også. I hvertfall liker jeg at det er en rytme på dagen. Nå er det september og alt er ved det normale med hjem og jobb igjen. Litt vemodig, men samtidig helt greit. Så kan man glede seg til neste gang det er langhelg. Siden har vi jo jula da, og dit går det fortfort. Kos deg i septembersola. :)

Legg igjen et svar