Noen dager……

Noen dager burde man bare blitt i senga… ligget under den deilige, varme og gullegode dundyna. Men selvsagt gjør man ikke det. Man er en ansvarlig og ærekjær arbeidstaker som sliter seg opp, raver inn i dusjen og er bare glad at man holder seg på beina.  I dag var en slik dag…. burde gjort det….ligget i senga,  det murret jo litt i den høyre hofta og litt i kneet, men… nei…… samvittighet, samvittighet, samvittighet….

Det er is utenfor dørene her nå. Glatt, våt og veldig glatt is. Jeg stiltret meg forsiktig i retning busstoppet. Plutselig fikk jeg en innskytelse og tittet på klokka – 1 minutt til bussen kom.  Jeg la på sprang og prøvde å holde meg til gresstuster i vegkanten. Jeg klarte det så vidt og kom meg heseblesende med på bussen.  Da vi ankom Landmannstorget (holdeplassen inne i byen) pissregnet det. Den strøsanda som var der i går var plutselig ikke der lengre. Jeg tenkte med gru på bakkene som lå foran meg og tok en hurtig og fornuftig  avgjørelse. Hoppet inn i en taxi og ble kjørt opp til jobben. Luksus og herlig komfort. Noen dager kjenner jeg savnet av egen bil nesten som en fysisk smerte.

Så landa man på kontoret og trodde alt var bare velstand. men nye prøvelser ventet. I dag hadde min pc bestemt seg for å plage meg til den ytterste grense. Jeg kom ikke inn på e-posten min. Jeg prøvde og prøvde…. og prøvde igjen. E-posten er portalen inn til vårt saksbehandlersystem – ergo jeg måtte dit for å jobbe. Da jeg omsider kom inn så jeg at jeg nesten ikke hadde dekning på nettet… Jeg fikk beskjed om å slå av det trådløse nettet og det gjorde jeg til gangs. Jeg slo av alt!! Dermed var jeg uten nettilgang og ergo jeg kunne ikke jobbe.  Jeg fikk omsider hjelp av it-avdelingen  og da var det lunsj.

Jeg trippet ut og over til kantina med paraply – den ligger i et annet bygg. Været hadde forandret seg til det verre – regnet kom sidelengs.  Kjøpte meg en stor salatbolle og la en haug med godsaker på toppen – egg, kylling mm……yummi :) Og da jeg trippet, ja jeg trippet for det var en del  is  ute, tilbake til jobben skled jeg – ups!! Salatbollen ble slengt opp i luften og da den landa i hånda mi var det meste borte… igjen lå noen grønne blader og bønner :(  På isen lå det egg og godsaker.  Det gode humøret over nettilgang og lunsj forsvant i løpet av sekunder. Heldigvis fikk jeg en brødblings av min gode kollega slik at jeg kunne overleve ut dagen.

Etter lunsj slutta tastaturet å virke. Jeg skrev og skrev, men ingenting skjedde….  Dete var siste stikk fra pcdjevelen. Heldigvis har man it-folk på jobb og på nytt måtte jeg ha hjelp og fikk det. Jeg innrømmer det glatt – jeg er veldig dårlig med det tekniske  og for ikke å glemme – det tekniske som ikke skal skje….!

Etter jobb kjøpte jeg meg vin. I kveld har jeg virkelig fortjent å kose meg litt før senga igjen. og i morgen er det et nytt race…. men gudsjelov fredag, tulipanenes dag og helg. Så er det bare å håpe at man klarer seg gjennom dagen uten problemer fra Bob! ja jeg kaller han Bob nå… BOB, BOB…. også kjøper jeg meg tulipaner….

549271_305382189587762_1065741921_n

 

10
 
 
 
 
Uncategorized

4 comments


  1. Uffamei, stakkars deg. Den glatta om ,hater jeg. Jeg knelte ned foran en nabogutt i går og han fikk seg vel en god latter over at jeg “falt” for han! Men jeg slo meg ,og ikke gikk buksekneet i stykker, så jeg skal ikke klage. Men maten din da. Noe så bedrøvlig når man har fått den deilige salaten på plass. Håper morgendagen din blir mye bedre og at du kommer deg hjem med en diger bukett tulipaner. Sov godt og drøm søtt. :)

  2. Tusen takk naturglede – ja verre enn i dag kan det neppe bli – på jobben. Humøret er nok bedre i morgen og skal ta med meg niste i tilfelle :) Sove godt du også og ei god helg til deg :)

  3. Det eneste som er greit med sånne dager, er at all driten er unnagjort på en dag… Greit å samle opp 😉

Legg igjen et svar