Uteliv

I dag forlot jeg arbeidsplassen to timer før vanlig tid. Rask gange ned til byen og  første buss hjem. Været har og er fortsatt strålende med sol fra en skyfri himmel og varmt og deilig i sola. Vel hjemme  fikk jeg raskt bakset en del av hagemøbleme på plass ute på terrassen :) Herlig.

Terrassen oljet jeg på lørdag og den ble bare nydelig . Her kommer et bilde mens jeg var halvveis – forskjellen er merkbar.

Nesten som ny faktisk og med en fin glød samt helt profft utført. Terrassen ble skrubbet godt først og tørket. I dag var det tid for å slepe ut noen av hagemøblene – bord og en ekstra stol til i tilfelle jeg får besøk :) Toseteren venter jeg med.

Nå mangler det bare litt blomster og sånn… men det kommer bare nattefrosten forsvinner. Herlig å sitte ute og strikke i sola et par timer. Det spretter i bed og krokus og perleblomst er snart oppe i lyset. Nydelig :) Kan man ha det bedre – våren er her og tiden foran oss er bare et under i farger, sol, blomster og glede over livet.

1
 
 
 
 
Blanda drops , , , , ,

12 comments


 1. Åh..så herlig! :) Det er på tide å at Våren får jaget vekk Vinteren nå..

  Så når 30 cm nysnø har smeltet vekk og noen varme grader (jeg liker de best) har kommet hit så blir det vår..igjen!

 2. hei kassi…

  nå går vi gode tider i møte vet du :)

 3. avatar Tromsø

  Fantastisk koselig du har fått det, dumper gjerne innom der for en kopp kaffe (hmmm, mener te – for jeg drikker jo ikke kaffe, kun til cog…) …
  Blomstene kommer etterhvert, bare en får områdd seg litt…. you now!
  Kos dæ så lenge på terassen Kassi!

 4. Mmm, bedre og bedre dag for dag! 😉

 5. Heia Kassima :)

  Herlig! Det var så deilig og varm fønvind her hos oss idag at da jeg gikk for å hente posten måtte jeg stoppe opp en god stund å bare nyte det hele :)

  God klem fra meg og ha en fin morgendag :)

 6. Nydelig farge på terrassen!!

Legg igjen et svar