Jeg et reisende menneske

Kassima er et reisende menneske. I forbindelse med jobben blir det turer både hit og dit og rundomkring i det fabelaktige fylket Telemark. Så lenge jeg ikke ikke forlater noen der hjemme er det egentlig helt greit. Ingen venter eller lengter etter meg når jeg er borte nemlig. Derfor  reiser jeg så gjerne litt rund omkring. På agendaen denne våren er det mange reiser. Både til inn-og utland. Spennende og forhåpentligvis lærerikt.

På mandag drar jeg til Gardermoen, for så tidlig tirsdags morgen reise med fly til Bodø. Fagdager og kursing i sosiale medier i forbindelse med jobben. Høyst aktuelt og jeg ser fram til dette. Sent onsdag kveld kommer jeg hjem. Etter påske drar jeg til Gaustablikk høyfjellshotell for å filme fylkestinget i 2 dager. Når jeg kommer hjem er det bare noen få dager til jeg drar til Brussel. Studiereise med arbeidskollegaer i 3 hele dager. På hjemturen tar vi hurtigtoget fra Brussel til Amsterdam og fly hjem.

I mai 19 – 20 drar jeg til Kristiansand – en by jeg aldri har vært i  – på en nettverkskonferanse. Gleder meg også til denne turen for det er alltid spennende med nye plasser.

Påsken blir muligens bare surr… synd for jeg hadde så lyst å dra på hytta mi denne påsken. Imidlertid setter økonomien en stopper for denne turen. Den må utsettes til sommeren, Men godt å ha noe å se fram til tenker jeg. Vinner jeg på lotto drar jeg selvsagt nordover….. 😉 Meeen…. jeg har noen tak som skal males bl.a. og hagen trenger sitt stell. Tenker at påsken blir tiden for det.

Kassima opplevde forresten en magisk hendelse i kveld. Røret fra vaskemaskinen har vært tett i et par måneder og krevde oppmerksomhet når skyllingen begynte. Da var det å springe inn og holde slangen over sluket slik at ikke alt vannet rant utover hele gulvet. I kveld var det plutselig i orden som om en usynlig hånd hadde fjernet det som hindret vannet i å renne videre.. :) magisk!!

Fjell i Godfjorden der hytta mi er – vill og majestetisk nordnorsk natur.

2
 
 
 
 
Reiser i Norge , , ,

16 comments


 1. Heia Kassima :)

  En travel dame er du, men det som er så flott er at du liker at det er slik, og du får oppleve både nye steder og nye mennesker..kjempeflotte ting :)

  Du skal se det var noe magisk med en slangen der Kassima! 😀

  God klem sendes deg :)

  • Slik jeg lever nå – alene – er det helt greit å reise rundt omkring. Gleder meg – for det er en avveksling fra det daglige. Har ikke råd å springe rundt på byen heller :)

   Klem til deg Leyla :)

 2. hei kassi…

  hadde vært gøy med en kopp kaffe i krsand da :)

 3. så kos da at du får reise når du kan,jeg elsker reise å treffe nye menesker,jeg syns det er no eget med å komme på en ny plass,gå ut i fremmed gate inn på fremmed kafe og sette meg ned med en kaffe eller pils:)
  treffer altid nye menesker,er så kos.
  skulle kommet til bodø jeg da å møtt deg,blir du der lenge?

  • Hei på deg Maybee :)
   jeg blir i Bodø fra 5.april til 6. aprilom ettermiddagen – drar sørover om kvelden med fly :)
   Ja det er hyggelig og fint å få reise litt – og jeg er veldig heldig som får den muligheten. Men det er nok mye for at jeg har en slik bra jobb som jeg trives utrolig masse i :)

 4. du må si fra om du en gang skal til mosjøen eller der i nærheten,hadde vært kos:)
  var jo i telemark for to år siden,2 deilige uke i tinn,herlig natur.
  var så heldig å få en rundtur for å se gamle hus og små avsides liggende veier,det var magisk.
  så den flotteste plassen ever der,en stor nydelig gård helt nede ved havet/vannet,det var en stor foss der og store grønne marker,sauer og sånne fine uthus…et eldorado:)

  • Tinn kommune og Rjukan f.eks. er en fin plass – har vært der selvsagt. Gikk i fjellene der i høst “Kjerringsveiven”. Hele Telemark er bare nydelig med store gårder, stabbur osv. nydelig. Ja det var nok vann du så for Tinn ligger i innlandet. Havet må jeg lenger sør for å se… Langesund eller Kragerø :)

   • Ja Tinn ja:) Det er en fin plass å bo det 😉
    Så du kommer på besøk til fjellheimen etter påske altså.. :) Denne tiden på året er fin i tillegg, vi har endelig sol og det er bare fryd og gammen:D
    Så du har vært her hvor jeg bor altså..
    Er artig det:)

    • Klart jeg har vært i Tinn. En spesiell plass som jeg gleder meg å dra til :)
     Har lyst å ta krossobanen opp på fjellet og gå jeg :) bare jeg finner noen å gå sammen med.
     Nå kan jeg tenke meg at det er fint der oppe når sola er kommet :)
     Jeg gikk jo Kjerringsveiven og var der hele den helga – nydelig vær og bare bllide mennesker – kjempeflott :)

 5. Hektisk program på deg utover våren. Sikkert mye spennende.
  Brussel var jeg i i fjor sommer. En fantastisk by. Håper du får litt fri fra jobben slik at du får sett litt av byen. :-)
  Klem klem til deg. :-)

 6. Opplevelser,folk og gullkorn der ute i geografien for deg i massevis! Artig! :)

  Når sommeren kommer har du hytta som din plass i solen,-gullegodt.

  Vaskemaskinen er seg selv igjen. Magisk. :)

  Ha en super dag,Kassima.

  • Jeg gleder meg veldig til sommeren og hytta – er lei av og til for at økonomien styrer alle aktiviteter. Men jeg skal ikke klage – jeg er egentlig heldig som får gjøre det jeg gjør tross alt.
   Vaskemaskinen er magisk – skal prøve den igjen senere i dag for å se om den fortsatt er magisk :)

   Ha en fin dag du også :)

Legg igjen et svar