Stille søndag

Søndager er stille og rolige dager. Kassima har sittet stille og rolig i hele dagen. Puslet litt innomhus, ryddet litt, puslet rundt. Hun sliter med en infeksjon på et øye og det skarpe sollyset kjennes ikke godt. For ute skinner sola og det er varmt og godt. Plenen er dekket av krokus i alle farger – se bare her

Sommerfugler – gule, røde og brune med prikker flagrer rundt, men Kassima klarer ikke å få dem til å sitte stille mens hun tar bildet. Men vakre er de.  Men våren er her og krokus er liksom selve vårsymbolet for hagen.

Denne uken som gikk var Kassima i Bodø. I et fantastisk vær kunne hun skue utover havna fra rommet sitt påThon hotell Nordlys. Hun kunne sittet i vinduet på timesvis, men kursing er hektisk så timevis av titting ble det ikke, men i alle pausene skuet hun utover den vakre havna og snuste inn saltvannslukta fra havet. Herlig :)

På havna var det et yrende liv av fiskebåter, fiskere og hurtigruta som av og til var innom både fra nord og sør.

Kassima har bare 4 dager å jobbe før hun tar påskeferie og langfri. Det skal bli herlig med sene kvelder og late morgener. Sola bør selvfølgelig være til stede for turer rundt i nærområdet. God mat, god vin og kanskje besøk. Hun håper på det.

 
 
 
 
Blanda drops, Reiser i Norge , , ,

17 comments


 1. Så godt med vår. Jeg har jobbet hele helga og er bare trøtt nå……..

 2. Et deilig vår-hyllest-innlegg :)
  God bedring med øyet, og snart er det påskefri :) Gleder meg.
  Håper du får besøk 😉

 3. Heia Kassima :)

  Nydelige bilder både fra nord og sør, endelig er våren her, alt blir så mye lettere da :)

  Det øyet ditt hoeres ikke godt ut Kassima :( Håper det ordner seg fort, slikt er fryktelig ubehagelig og ikke minst vondt.

  Ha en flott uke og mange gode klemmer sendes deg :)

  • Ja tiden er fin, men gleden ble liksom litt borte med det øyet. Hovent og ømt. Smurte jeg salve på smelta den i sola og rant inn i øyet :( Men har øyedråper så jeg håper det er bedre i morgen.

   Ha en fin uke du også Leyla og klem til deg :)

 4. avatar sj

  Heldig du Kassima 😉
  Skal ikke klage!
  Fjellufta og sjølukta e her :)
  Have a nice afternoon 😉

 5. Her har det også værtskikkelig herlig! Varmt og deilig, med turer og besøk av barnebarn. Våren har virkelig kommet for fullt her. Heeeeerlig!
  Ønsker deg god påaskeferie når den kommer.
  :-)

 6. Så deilig tid, slike vakkre søndager skulle vi hatt flere av,
  nydelige bilder og jeg så den sommerfuglen. 😉
  Jeg har sovet bort Søndagen, men trøster meg med at det er jo hviledag
  Håper det går bra med øyet ditt, God Bedring..
  SøndagsKlemm. :)

 7. Nå er det deilig i Telemark Kassi :) her har det vært utrolig varmt i dag og det kribler i kroppen. Jeg bare elsker våren når alt våkner til liv igjen :)

 8. Jeg fant en spire av ett eller annet i dag – hadde trodd at det var hestehov jeg skulle finne først, men det var det ikke :-)

  • Her spirer det og gror i alle fasonger og retninger. Jeg kan bare navnet på de vanligste. Visste du f.eks. at det latinske navnet på Hestehov er Tussilago Farfara? Det visste jeg – av den årsak at jeg har malt den og malte selvfølgelig det latinske navnet. Greit å ha litt å briefe med :)
   Fikk beskjed at nordaførr sludda det så du er vel sånn midt i mellom sol og sludd du Berit, og det spirer og gror i Trøndelagen med tenker jeg :)

 9. Flotte vårbilder :-)
  Vi fortjener virkelig vår nå, etter en lang vinter :-)

Legg igjen et svar