Gaustadblikk – en perle i fjellheimen

Så er man hjemme igjen fra høyfjellet. Må innrømme at det var deilig med den friske luften der oppe i fjellheimen. Men som jeg alltid sier…. borte bra men hjemme best. Helgen skal benyttes til å pakke kofferten til Brusselturen natt til tirsdag. Blir henta 03:45 så gudene vet om det blir noe søvn. Må vel lete fram noen sommerkjoler og lette sko :) Gleder meg utrolig masse til den turen. Skal reise sammen med de fantastiske flotte kollegane mine og bare det er et høydepunkt.

Men Tinn kommune med Gaustatoppen midt i fjeset var vakkert. Synes det er noe spesielt med den plassen.

Slik var utsikten i går – bare flekkevis med snø. Det er en nytelse å sitte ute på terrassen til hotellet og se utover det fantastiske landskapet. Selvfølgelig fikk jeg et bra rom… så utrolig bra at jeg fikk besøk før middagen. Sjekk ut dette rommet dere :)

Jepp her var det plass til flere. Men egentlig bare trivelig det. Et par glass vin og litt latter før middag er bare sunt. Vinflaska er lett synlig så det nytter ikke å ljuge om det 😉 Men det er hektisk og tiden er knapp, bare en halvtime med tid til litt pludring på rommet før middag.

Det er godt om plassen på dette hotellet og det må det være når Fylkestinget skal ha møte. Her fra sittegruppenene innenfor terrassen. Når det er fyr på peisen er det veldig koselig å sitte her.

Maten var utrolig bra også. Kan trygt anbefales for den mest kresne gane. Nå skal det sies at de fleste hotellene i Telemark har en fantastisk god mat. Glemte å ta bilde av maten…. men arbeidsplassen min på tinget tok jeg bilde av. Her i en pause.

Et virvar av ledninger, men dog så nødvendig. Vi sleit litt med lyden og miksebordet vårt må muligens skiftes, men ellers gikk det veldig bra.

Ha ei fin helg alle sammen  :)

 
 
 
 
Reiser i Norge , ,

19 comments


 1. Det ser ut som du hadde et flott opphold selv om du var på jobb. Hotellrommet ditt så mer ut som en liten leilighet med god plass for hygge med kollegaer, kjempefint :)

  Spennende med Brussel tur Kassima, der får du nok opplevd og sett mye tenker jeg :) Jeg ønsker deg lykke til og ha en nydelig tur :)

  God klem fra meg :)

  • Turene på Fylkestinget er alltid veldig bra. Politikerne er hyggelige folk og vi er som en venneflokk som møtes etter en tids fravær :)
   Den turen til Brussel blir bra og jeg skal ta bilder og skrive blogg om den.

   Klem til deg også :)

 2. I mange år har jeg bodd på diverse hoteller opp til flere ganger i uka i forbindelse med jobb, Jeg er glad jeg slipper det nå!!
  Det var morsomt, men fy søren så slitsomt også. 😀

  God tur til Brussel! 😀

 3. jeg vil heller se på havet :)

 4. Gaustadblikk er vet et av våre flotteste landemerker i fylket vårt Kassi :)
  De som følger litt med i idrettens verden har kanskje fått med seg at verdens hardeste triatlon, Norsman, har sitt endepunkt på toppen av Gaustadtoppen!!

  Du, er du VIP gjest eller :) Selv om fargen på sofaene var grusom så har du jo fått et supert rom :) Heldig du!!!

  God søndag vennen.

  • Joda jeg vet at det foregår mye i idrettens verden der oppe og alt ligger til rette for det også. For egen del gikk jeg Kjerringsveiven der oppe og det var en prestasjon skal jeg si deg :)

   VIP jeg? Nei tror egentlig at denne gangen var det en tilfeldighet. Ikke jeg som bestilte rom til denne samlinga. Men ellers når jeg ordner med hotell osv. får jeg ofte et flott rom :)

   God søndag til deg også :)

 5. Du er flink til å ta bilder og å skrive om steder du besøker:) Regner med at vi får noen fine bilder fra turen til Brussel også. Ha en fin helg og en god tur!

 6. Nydelige bilder, Gaustadblikk er vakkert der det troner i landskapet.
  Flotte bilder fra Hotellet også, nydelige rom.
  Du er da heldig som kommer ut og får sett så mye fint.
  Takk for at du deler med oss. :)
  Ha en nydelig 1. Mai og Søndag.
  Og riktig god tur til Brussel, kos deg..
  Klemm.:)

  • Takk skal du ha EB. Ja det har blitt en del farting i det siste og litt mer blir det. Å ja jeg er heldig som får den muligheten. Lærer noe nytt hver gang faktisk, Å dele med andre opplevelser er noe vi bloggere kan – og du ikke minst. Stort og smått – det er fint. Alle har sitt område.

   Ha en fin 1.mai du også. Klemmmm :)

 7. Det høres jo absolutt ut som om du har hatt et fint opphold på tross av at det var i jobbsammenheng. Og det finnes så menn mye flott natur her i vårt eget land. Ellers får du ha god tur til Brussel. Det er en flott by, og den berømte Grand Place er fantastisk.

  • Jo takk for det Dan Eigil. Vi skal på Grand Place det er sikkert. Blir en guidet tur også rundt omkring i tillegg til besøk på Oslokontoret til EU.
   Gleder meg for vi er en fin gjeng som skal reise :)

 8. Enig med flere her som sier hvor flink du er til å ta bilder og kommentere slike vi føler vi har vært med.
  Fjellet har aldri vært MEG sikkert fordi jeg alltid har bodd og levd ved havet, men det er flott å se.
  Brussel derimot har jeg vært og Grand Place er bare fantastisk særlig når de har blomster teppe over det hele.
  Manniken Piss er SÅ liten visste du det?
  God tur og prøv å sove litt før du drar!
  Klemmer

  • Takk skal du ha Lisens :) blir glad når du sier det. Jeg elsker fjellet og er glad for hver tur jeg er der oppe.
   Jeg skal bare se Farmen og ta meg et glass vin så bærer det rett i senga. Blir henta kl. 03:45 så jeg må opp midt i natten :) Men pytt sann – det gjør ingenting. Gleder meg til Grand Place og skal ta bilder til bloggen :)
   Ha en fin kveld Lisens og en STOR klem.

Legg igjen et svar