Singellørdag

En lørdag i singellivet er en bra dag. Det er dagen for subbing i morgenkåpa uten sminke uten dusj til klokka nærmer seg 14:00 her i huset. Sånn ble det også i dag.  Og slike dager er egentlig helt herlig. Bare surre rundt og gjøre ingen verdens ting. Nå skal det sies at jeg måtte kle meg og traske ut med søpla, samt ned på posten for å sende en pakke. Jeg har nemlig et barnebarn som blir 1 år snart og da må pakken fra farmora komme frem i tide.

Vel tilbake i heimen satt jeg ute på en oppvarmet terasse og solte meg. Fregner og en lett rødlig farge i ansiktet er resultatet.  Men….. det ser frisk og greit ut, nesten som om jeg har vært ute på skitur 😉 Så er det slik at når du er alene kan du bare springe fra det ene til det andre uten å stå til ansvar for hverken det ene eller det andre eller hvorfor eller årsak. Jeg så over vaskemidlene mine og fant ut at vinduene trengte en puss. Hadde fått en del hint om de vinduene fra tilfeldig besøkende….. ikke morosamt det nei. Kommentarer som dette: “Ja, ja – godt å se at det ikke bare er jeg som ikke har pusset vinduer….” Nå kan jeg opplyse at alle vinduene i første etasje er skinnende rene og uten en flekk!

Så solte jeg meg en stund til – leste i en god bok jeg fant på butikken… kjærlighet, intriger, løgn og bedrag…. alt er i den boken. Og jeg koser meg storligen hele tiden. Halve boken er lest før jeg merker at jeg muligens må kle på meg en jakke…. det er langt ut på ettermiddagen nemlig. Jeg stikker innomhus og ser noen mistenkelige flekker på noen skapdører. Ved mer intens granskning oppdager jeg at det egentlig er mer på nært hold. Mer enn jeg hadde trodd. Den fantastiske flasken med Ajax Professional Kalk og fettfjerner er det ultimate redskap for dette svineriet som har dukket opp på kjøkkenet mitt. I to stive timer drev jeg og vasket hver en jævla skapdør, under benken, ventilatorskapet 😯 kriker, kroker you name it. Kjøkkenet er blitt som nytt. Belønningen ble et glass vin og mere boklesning, nå dog innendørs. Med skinnende vinduer og noen skapdører som tåler et hvert kritisk blikk kan jeg slappe rolig av og lene meg tilbake og sole meg i glansen.

Så fikk jeg 5 rette på lottoen 😀 – heldige meg er nå 220 kr rikere. Kan det bli bedre? Å joda det er forstsatt en del som mangler, men……… det ordner seg nok hvis jeg bare tar tiden til hjelp. Nå koser jeg meg videre i singellivet med et glass vin og snart Farmen fra Telemark.

Ha en fortsatt fin lørdagskveld og søndag også dere.

Ajax – min beste partner denne helgen :)

 
 
 
 
Blanda drops , , , , ,

26 comments


 1. hei Kassi :)

  godt jobba..

  er litt koselig å bare ta ting som det faller seg og… :)

 2. men som du sier.. ingen er vel egentlig laget for å være alene ..

 3. Heia Kassima :)

  Du verden du har vært effektiv idag, kjempeflink du! :)
  Herlig å bare sitte og slappe av og lese i solen, ingenting bedre enn det, og litt farge og fregner er jo bare fint.

  Daffe i morgenkåpe uten sminke ja..det gjør jeg hver eneste dag, daffer rundt i en time eller to før jeg får på meg “fillene” 😀 Synes det er herlig :)

  Ha en fin lørdagskveld Kassima, klem sendes til deg :)

 4. Skulle sikkert vasket jeg også, men jeg blåser i det. Nærmeste uken skal brukes til å flytte, og uken etter kommer det en dame og vasker ut leiligheten her. Vi vasser i hybelkaniner og kasser og støv og rot, men hvem bryr seg? Nå er det kveld og deilig middag er fortært og vi koser oss med øl og vin og blogging.
  Synes du har vært flink i dag, jeg. Både fått tid til arbeid og kos – veldig bra, Kassi :)

  • Vaskinga var ikke planlagt, men , men man gjør det man lyster og pluteselig fikk jeg lyst til å fjerne alle flekkene – så da er det bare å stå på så lenge den lysten varer.
   Kos dere i Bergen:)

 5. Deilig med slik daffing! Og den ajaxen er virkelig god :) Kos deg med Farmen, det skal ihvertfall jeg!

  • Ja daffinga håper jeg at jeg fortsette med alene eller ikke…. Jepp den Ajaxen kan virkelig anbefales – tar det meste når den har virket noen sekunder.
   Farmen er den eneste realityserien jeg ser på og jeg liker den – spesielt når det er fra Telemark :)

 6. Så bra når det kvelder og en er fornøyd med dagen. Du kan være stolt av alt du har fått til i dag. Nyt kvelden. 😀

 7. Jeg har sovet på sofaen i hele dag mens fruen har gått amok med bøtter og støvsugere 😛

 8. Det var dama si det! Vaska og sola seg om hverandre. :-)
  Godt med slike dager som man kan ta ting på sparket eller la være å gjøre noen ting. :-)
  Fortsatt fin kveld til deg. :-)

  • Planen var å gjøre ingen verdens ting – bare slappe av på terrassen, men så var det de flekkene da…… :roll: også har jeg oppdaget Ajax (jeg får ikke betalt for den reklamen, men burde kanskje ??) Den er en racer på bad og kjøkken. Jeg liker jo å ha det rent og pent så da er det bare å hive seg rundt når lysten herjer i kroppen 😉
   Fin kveld til deg også :)

 9. Jøss så effektiv du har vært i dag. Jeg er gressenke i helga og nyter ensomheten.
  Effektiviteten har jeg lagt bort og skal bare gjøre – ingenting! :)

 10. Lisens lisens

  Kjekt at jeg fant deg her :)
  Sov godt!

  • Fint at du fant veien inn her Lisen – jeg har lagt igjen en kommentar hos deg, men den må du godkjenne (første kommentar må alltid godkjennes først) Blir trivelig det her.
   Sov godt Lisen :)

 11. hæ? er du farmor? Ja det er vel kos det også…… singelhelger ja…….

 12. Du verden, hvilket imponerende aktivitetsnivå, og det endatil på en avslappingsdag med slåbrok og rolig tempo. Ikke rart at du unnet deg litt vin etter en slik innsats. Men nå er det blitt mandag. Akk ja. Ha en fortsatt fin dag.. :-)

Legg igjen et svar