Å kvitte seg med en tusenlapp er enkelt…..

En bok, et halvt glass rødvin, mobil og pc. Akkurat nå er det det som ligger foran meg i synsranden. Bunadsskjorten henger trygt inne i skapet sammen med kystdrakten. Jeg får ikke bruk for den i år. 17.mai skal tilbringes ute på terrassen i det strålende været som er meldt. Boken skal leses selvsagt blir det litt god mat med nyinnkjøpt vin. I et øyeblikk av galskap og sult på Meny har jeg handlet inn mer enn nok. Huset er vasket, ryddet og skinner av orden og renslighet. Jeg liker det slik.

Etter månedens regningskalas og flere er i vente bl.a. strømregninga bestemte jeg meg for å leve som en asket frem til feriepengene i juni. Jau,jau sier jeg bare….. Hadde sett annonsen om kjøp to og betal for ett sengetøysett. Selvfølgelig måtte jeg titte innom butikken. Det lekreste sengetøy du kan tenke deg lå der og skrek etter min oppmerksomhet. Jepp, det var jo et kupp! “Skal du ikke ha et passende strechlaken til”, spurte ekspeditrisen? Øhmmm jo….. kanskje…… Jeg har jo bare to å skifte på og begge er hvite så hvorfor ikke…… :roll: “Det er 30 % på alle laken”, sa ekspeditrisen og smilte strålende. Hun holdt opp et lyst lilla som  passet perfekt til de to rosalilla sengetøysettene jeg hadde valgt ut. To sengetøysett dog med pris for bare ett, et strechlaken, noen utrolig søte kjøkkenhåndklær også fire søte vaskekluter!! Så polet…. jeg sprinter ned og står i rulletrappen med min store røde Princessveske. En tre litring og så inn på Meny – kjempesulten etter nesten 8 timer på jobb…….. 😯 Herrejesus en tusenlapp er borte i løpet av ett kvarter.

Så enkelt er det å kvitte seg med en tusenlapp. Asket jeg?  Kiss my ass!!!!!

1
 
 
 
 
Blanda drops , ,

22 comments


 1. Kassi…..

  i morgen er det 17 mai ….. kos deg du :)

 2. Vet du ikke at du aldri skal handle på tom mage? 😆
  Men pytt pytt, krona er rund for at den skal rulle.
  Nyt det du har handlet og spis havregrøt om det blir smått senere. :-)
  .

 3. Yeah, kiss my tusenlapp… det går så fort atte, og ikke trenger man øvelse, heller – men vedder på at det ble pent på soverommet og det føles som en egen luksus å legge seg i nytt, gjør det 😀

 4. Akk ja, den tusenlappen skjønner jeg ikke hvor blir av! Den blir jo borte på et blunk! Men noen ganger må man bare kose seg, ellers hadde det blitt et veldig kjedelig liv :)

  Kos deg i morgen Kassima og gratulerer med dagen på forhånd :)

  God klem sendes deg :)

  PS: Så deg på Telemarkssendinga her om dagen..helt tilfeldig! Vi var på besøk ho svigerforeldrene mine og de slo på tv’en og vips der var du, herlig! 😀

 5. En tusenlapp er ingenting… når vi finner noe som er verdt det… 😀

 6. Kos deg med maten, vinen og nytt sengetøy. Vi lever bare akkurat nå. Det er alt vi vet:)

  Ha en flott 17.mai:)

 7. Ønsker deg en riktig fin 17.de.Mai. Det med nytt sengesett er vel ikke det verste en kan kjøpe,
  det er tross allt ett rom hvor det skal være koselig og avslappende..
  En tusenlapp i dag, tja tror noen av de har bein med joggesko på. hi hi.
  De flyr bare så fort.
  Go-Mai-Klem til deg.
  :)

 8. De tusenlappene rekker akkurat så langt som de må :) de kan flagre vilt inntil bremsene må på :) godt at de må det av og til for ellers hadde en vel vært større forbruker enn en synes er ok 😉
  Synes nå du fikk mye både fornuft og kos for lappen jeg.

 9. Jeg skjønner når du sier vi har noe til felles. 😆
  Jeg måtte jo også (selvfølgelig) ha nytt laken i mørkeblått som sto til sengtøyet (og mitt var ikke på salg engang) :(
  Men pytt, vi lever NÅ!
  Kos deg og nyt, både det ene og det andre :)

Legg igjen et svar