En spennende jobbuke

Denne uka er det hektisk og “mine” hovedutvalg skal ha møter. Starter i morgen med møte i Kragerø med Infrastrukturutvalget. Vi skal ta ferga utover til Jomfruland. Det fine med det hele er at det er meldt et fantastisk vær. Gleder meg til å se Jomfruland. Har lest om om det stedet, men aldri vært der. Tar med meg kamera og ser om jeg kan få noen fine bilder på turen.

På onsdag drar jeg til Notodden. Blir der til torsdag sammen med Kulturutvalget. Jeg skal bo på Brattrein hotell. Et lite spesiellt og flott hotell som ligger som et herskapshus oppe på en høyde http://www.brattrein.no/ . Hotellet har egen spa og velværeavdeling. Blir litt sightseeing på torsdag på en del severdigheter der oppe. Kamera skal følge meg hele tiden for Telemark er et mangfoldig fylke med mange fotomotiv.

Fredag begynner jobbing med etterarbeidet etter møtene. Det skal lages protokoller som skal være 100 % riktig. Men tro meg det er veldig interessant og  et arbeid jeg liker. Og vips så er helga der. Uka vil gå som en røyk tenker jeg. Synes jeg er heldig som får farte litt rundt i jobben sammen med noen fantastiske hyggelige kollegaer og tro det eller ei kjempegreie politikere :) I tillegg er det sol og vårlig temperatur hele uka og det gjør at humøret stiger flere hakk.

Ha en fin uke dere også :)

Her er fra en kanaltur jeg var på en gang med Victoria. En tur som kan anbefales.

1
 
 
 
 
Blanda drops , , ,

16 comments


 1. det blir en kjempefin uke! Kos deg, masse! Og vis bilder til oss etterpå! 😉

  • Jeg er kjempespent på Jomfruland – blir jo bare en fergetur forbi, men spennende nok. Hotellet på Notodden skal jeg knipse det er Harry Potter hus om sommeren med folk fra hele verden som leker Harry Potter :)

 2. Heia Kassima :)

  Det høres ut som uken din blir både spennende og jobberik. Kan tenke meg det er godt å dra på slike jobbturer med kolleger, man blir jo kjent med hverandre på en litt annen måte :)

  Godt med spa og det hele, kos deg :)

  Ha en flott uke og klemmer sendes :)

  • Det skjer ganske ofte at politikerne vil ha møtene sine rundt i de forskjellige deler av Telemark og det er ikke meg imot. Jeg lærer og ser utrolig mye av Telemark på disse møtene. I mai skal jeg og kollegaene mine på studietur til Brussel – det blir flott :)
   Klem til Leyla :)

 3. Godt med sånne snekra uker av og til, bare man har pustepauser innimellom 😉

 4. Kos deg denne uken, Kassima :)

  klemmm

 5. Det er det som er så forbasket når man jobber med noen man trives med og som engasjerer. – Tiden bare fyker avgårde og for min del så fører det uvilkårlig til at jeg ikke syns jeg får gjort nok… men pytt, det finner verre problemer enn det.

  God tur kassima :)

 6. Ønsker deg en riktig god tur og mange fine opplevelser.
  Ett Flott bilde.
  En riktig god natt fra meg.
  Klemm.:)

Legg igjen et svar