OM Å FÅ DEKKET SINE BEHOV….

 Alle har vi våre behov… sånn i det daglige. Ikke alle kan vi få dekket dessverre.  Sånn er det også for meg. Tenker du koffert nå?Ja da tenker du helt riktig. For dette er koffert så det holder.

Som dere sikkert allerede vet så driver jeg og farter en del – mest i jobben og også litt privat i helgene bl.a. For sånne småturer som innebærer en overnatting eller to eller tre så blir det pakket en bag med alle de nødvendige klær, toalettartikler og ofte en laptop på toppen. Kassima tenker ofte veldig praktisk når hun pakker den bagen. Hun prøver å tenke seg alle mulige scenarier for hva hun trenger av klær og diverse. Derfor er det ofte dobbelt opp av det meste. Pytt san hva med et par kjoler eller topper ekstra, hvis jeg skulle ombestemme meg for det jeg hadde tenkt. Også en ekstra jakke…. kanskje det blir kjølig? Sko… for ute og inne er selvsagt med.  En ekstra ditt og en ekstra datt utgjør til slutt en bag som blir utrolig tung å dra på. På høye hæler i tillegg kan dette bli en prøvelse for armer og bein. Kassima trener nemlig ikke med vekter eller noe slikt… dermed er muligens ikke armstyrken slik den burde være.

Løsningen fant hun til slutt ut av. Hva med en liten snerten trillebag som hun kunne dra etter seg slik som den store kofferten.? En som bare er halvparten så stor som den feriekofferten hun bruker.  En som triller lydløst over brostein og asfalt, og som i tillegg ser litt o.k. ut. 

En reise i koffertland startet umiddelbart. Startet selvfølgelig på den dyreste forretningen, men fant  fort ut at prisene var i stiveste laget. Det passet faktisk veldig dårlig til Kassimas lommebok og økonomi for øvrig. Bagorama, Europris…. Jeg fartet fra den ene til den andre, bare for å oppdage at alle var fri for den lille snertne saken jeg hadde i tankene. Enden på denne reisen var tilbake til utgangspunktet på den dyreste – en veske/koffertbutikk med de lekreste små trillekofferter  man kan tenke seg.  Og nå var lykken på min side  :)  Butikken hadde satt ned koffertene med 50 %! Selv om prisen fortsatt var i drøyeste laget ble koffert kjøpt.  Så nå er i alle fall det behovet dekket. Den er laget av Titan og veier nesten ingenting. 53 cm og sertifisert som håndbagasje.

Her ser dere resultatet  :)  Fin?

3
 
 
 
 
Blanda drops , ,

50 comments


 1. kjempelekker! 😆

  Jeg har en rød en i stoff på samme størrelse, vil jeg tro..
  Kjæresten spanderte den på meg etter at han hadde sett seg lei av min gamle brune skinnsekk som ble brukt til samme formål.. og da holdt den på å sprekke ved flere anledninger! 😉
  Men den står i kjelleren fortsatt, for jeg er sikker på at jeg trenger den en vakker dag! 😛

 2. Veldig fin:) Men jeg klarer meg ikke med en slik for to-tre dager:/ Må skjerpe meg!

 3. Heisann, skal ut på tilsvarende handlerunde sjøl jeg… håper jeg er like heldig 😉

 4. Perfekt!
  Jeg har tre forskjellige størrelser (alle rød (samme serie) )men det hender sjeldent det er plass nok i den minste.
  Hysj! :)

 5. En kjempeflott og stilig koffert det der Kassima! Og så hendig og lettvint, slikt er en lettelse når man er ute og reiser, jeg vet. Mine mange, mange turer over Atlanteren lærte meg en del om kofferter, så jeg kjøpte en som er bare herlig jeg også. Lettvint og ruller som den skulle ha smør på hjulene, ikke er den tung heller :) Den står nå der nå da, jeg har reist nok for noen år, iallefall til utlandet 😀 Men Norge er nydelig, så det blir turer til stadighet, og da er kofferten god å ha :)

  Ha en kjempefin kveld og en god klem sendes deg :)

  • Viktig at utstyret er i orden når man er ute og farter. Jeg har lenge savna en slik liten sak – blir spennende om jeg får med alt til neste helgetur :)
   Klem og en kjempefin kveld til deg også Leyla :)

 6. hei kassi…..

  fin liten koffert dette da

  og du skal skal vel plutselig på en eller annen reise :)

 7. Om prisen var stiv så kommer du til å huske mange ganger at du valgte den rette, vettu – så da betalte den seg kanskje likevel på ein måde :-)

 8. Den er ALT for liten for en helg!! Men flott det var den. :-)

 9. Sååå liten? Du skulle sett den jeg trenger for ETT døgn… 😛

  • Ha-ha den er stor nok for meg – må bare være fornuftig når jeg pakker vettu :) Skal bli flinkere der har jeg funnet ut.
   På møter blir den ideell – bare en overnatting da og akkurat passe.
   Hmmm hva i himmelens navn hadde du med deg for 1 døgn i en stor koffert?

   • Skal bli flinkere????? Du er jo helt proff!
    Ja… hva har jeg med på de der en-overnattings-turene… ? Kanskje jeg skal tenke litt mer over akkurat det der… 😛

    Hadde vært fint med bare den lille ryggsekken… og det er jo alltid strykejern på hotellet om finkjolen skulle bli litt for sammenbrettet… hmmmm… 😉

 10. Kjekk sak.
  Jeg kjøpte en sånn extended pilotkoffert for et tag siden. Altså med en liten businessdel, plass til laptop ol, og passe plass 3-4 dagers skift til meg. Men jeg er mann da. Det hadde sikkert holdt til en knapp overnatting for en kvinne. Kanskje bare en lunch når jeg tenker meg om 😛

  • Ha-ha ja da vet du hvordan vi er….. med kofferter, pakking og sånn….. Jeg synes nå at jeg er så profesjonell med den reisinga at jeg godt kan ha litt profft utstyr å vise til. Så en Titankoffert bør alle ha innen rekkevidde. Liten, kjapp, lett og elegant – super. Men det er mulig jeg pakker en ryggsekk også på neste tur 😯

 11. He he, leser her at mange jenter mener kofferten er for liten for en helg.
  Kanskje det er dere andre jenter som tar med dere for mye “unødvendige” klær på tur og Kassima ikler seg det mest essensielle 😉

 12. He he! Nesten som en liten moderne støvsuger? Eller skaper jeg heelt feil assosiasjoner nå 😀 ?

 13. du…

  jeg har to kofferter – forholdsvis bra størrelse – men jeg har da aldri tenkt i dem ………

 14. avatar sj

  Heia Kassi 😉
  Enkelt og greit, sånn skal det være! :)
  Men no blir en del kræsj her! Når det gjelder bloggtreffet, så kræsjer det med sildabordet hær, der har eg ikke tatt den store avgjørelsen!
  Det hva fullstendig blåst vekk!! :) Men ikke ulikt mæ….
  Men går alt etter det andre opplegget, så er eg i Risørområdet i pinsehelga. Så e du heime, så kan det hende vi råkes. 😉
  Nyt kvelden 😉

 15. Haha! Ikke dum! :)
  Men kan ikke si det samme om meg. Jeg måtte lese innlegget to ganger før jeg skjønte koffert-koffert ordspillet.. :)

Legg igjen et svar