Klart for bloggtreff i Porsgrunn i morgen

En liten oppdatering: Det er strålende sol og været er meldt strålende hele dagen både i Porsgrunn og Skien Tjohei :)

Så er vi en gjeng med bloggere som er klare for bloggtreff i morgen i Porsgrunn. Været er meldt å bli bra fra ca. kl. 18:00 med sol. Været er personlig bestilt av meg bare så det er sagt.

Det er bestilt bord på KafèK i Porsgrunn fra kl. 17:00. KafèK er en trivelig plass som ligger nede ved vannet. Her kan man sitte både ute og inne og leske seg med god drikke og spise god mat. Her er linken til KafèK http://www.kafek.no/index.htm  hvis noen vil studere menyen før de kommer. På nettet fant jeg dette om KafèK:

Kafe K

Idyllisk beliggenhet ved Porsgrunnselva, med stor uteplass og solfylt bryggekant. Et sted for alle som setter pris på god mat, godt drikke og kulturtilbud i hyggelige omgivelser. Her arrangeres konserter, revyer, teater og utstillinger gjennom hele året. Vi har også fri internett-sone og dagens aviser. Egne lokaler til møter eller selskaper kan bestilles.

For egen del skal en del bloggere bo hjemme hos meg og det gleder jeg meg til. Har ordna med rom, senger og mat til alle som kommer. Blir kjempehyggelig. Tror ikke det blir flere bloggtreff på meg i sommer – så dette håper jeg blir hyggelig på alle måter. Skal ikke gjøre den samme feilen som i fjor heller……å  ikke spise før jeg inntar flytende….

Jeg ser fram til å møte alle de som kommer i morgen og gleder meg virkelig til å bli bedre kjent med dere alle :)

Tjohei og god helg til alle dere andre som ikke kunne komme 😉

Her et bilde fra forrige treff……

 
 
 
 
Blanda drops, Uncategorized , ,

41 comments


 1. Ååå, jeg kjente flere igjen her. Jeg sitter litt sånn til venstre, tror jeg. 😆
  Ha ei flott og trivelig helg til dere som skal samles.
  Varm klem til dere alle! :-)

 2. Synes det er *betryggende* at dere har fri internett tilgang der, da kan vi andre få direkte oppdateringer fra bloggtreffet;) Neida, kos dere! :)

 3. Hallooo Kassima.

  Tar det her også jeg; Jeg har sendt deg en mld på Facebook. :)

  Vi gleder oss til i morgen. Det blir nok litt redusert for Svenskens del. Han har fått en betennelse i det ene kneet, så han er på krykker. :( Veldig typisk, i og med at han starter ferien i dag.. Uflaks. Men jeg regner med at resten av gjengen klarer seg alikevel. 😉

  Klem

 4. LYKKE TIL!
  Du ser hva jeg har skrevet under det første innlegget om treff?

 5. Ohh… jeg gleder meg… 😀
  Men som sagt så kommer vi(jeg og sambo) når vi kommer.. jeg er jo ikke ferdig på jobb før kl 14.. jeg må bare ha en kopp kaffe hjemme og hente kofferten så reiser vi neddover..Nøyaktig hvor lang tid turen neddover kommer til å ta vet jeg ikke, vi må kjøre over Svineroi, og er det tåke over der tar det jo litt lenger tid.. Så må vi bare sjekke inn på hotellet(VIC) så kommer vi ned på KafeK..(hvor nå enn det er, GPS er en fin ting) 😆

 6. Kos dere mye på treffet, jeg hadde håpet at ting roet seg og at jeg kunne stormet inn døra og ropt ErtaBerta, men dessverre som du kanskje har skjønnt så pendler jeg mellom heimen og sykehuset annenhver dag.
  Jeg håper jeg får en annledning en annen gang,, det var mange der som jeg skulle likt å hilse på..
  Håper dere får en riktig fint bloggtreff. Hilse de alle sammen.
  Varme Sommerklemmer til deg.

 7. Jeg hadde hatt kjempe lyst til å være med for å treffe folk, men må jobbe.
  Sånn er det å være kommune annsatt :-)
  Håper det passer bedre med turnus neste gang..
  Kos dere masse masse!!

  • Ja det var visst mange det ikke passet for denne helga. For egen del blir det nok bare dette bloggtreffet i sommer, men desto hyggeligere blir det nok å treffe de som kommer på treffet.
   Har jobba turnus selv og vet hvordan det er… det passer liksom aldri når det er noe morsomt som skjer.
   God vakt og god helg til deg – blir nok kos sikkert :)

 8. Dessverre passet det ikke med flyavgangene .. Det får bli en annen gang, men ellers takk! 😉

 9. Starter snart en lang dags ferd mot bloggtreff :)

 10. Lykke til og kos dere masse! Skulle gjerne vært med, men det gikk ikke denne gangen.
  Regner med det kommer utfyllende referat etterhvert. :)

 11. Jeg gleder meg masse :-)

 12. Så mange koselige plasser i Skien (f.eks. Drekkeparken), – og så velger du vår erkefiende Porsgrunn :(

 13. Vinker til gjengen som skal treffes :) håper dere får en flott stund sammen!
  Håper også kassima har sett mitt svar på en annen tråd om hvorfor jeg ikke kan komme, uka har vært sædeles hektisk til å være meg, og like særdeles vellykka :)
  Dessuten venter jeg sønn og sambo hjem for sommeren, så det er litt å ordne med da.
  Venter spent på referat, bilder vil jo de færreste vise 😉

 14. Ønsker dere et trivelig bloggtreff!!!

Legg igjen et svar