Min sommer

Sommerferien for i år er over for mitt vedkommende. I morgen begynner arbeidsdagene igjen, men jeg er ikke lei meg for det. Sommeren har vært fin, opplevelsesrik, spennende og har gitt meg energi. Energi til å klare arbeidsdagene som kommer utover høsten. Høsten er alltid hektisk på min arbeidsplass. I år har vi også Kommune- og fylkestingvalget  som vil ta en del av tiden min. Men vi jobber i team og det er flott og lærerikt.

Jeg startet ferien med å dra til Italia sammen med en god venn. Med sol alle dagene unntatt en – må en vel si er full klaff. Late dager på stranden under en parasoll og kalde drikker i umiddelbar nærhet. Det kaller jeg perfekt. Varme fløyelskvelder med nydelig vin og god mat er heller ikke å forakte. Mye latter og fine opplevelser.

Herlig mat – dette er kalamari som jeg liker utrolig godt (fritert blekksprut)

Herlige kalde øl på varme dager…

Over her ser dere palmer og sandslott – som ingen ødela… et fantastisk kunstverk.

Små hyggelige utesteder med den deiligste mat og drikke…

Og ikke minst en nydelig blomsterflora hvor enn en beveget seg… også langs vegene.

Så dro jeg hjem og var hjemme i fire dager og satte så nesen nordover til nord-norge. Dro på hytta alene i en liten bil jeg leide :)

Koste meg veldig på hytta – tok av meg klokka og la mobilen ut av sikte og lot verden være som den er der ute. Sov når jeg var trøtt og stod opp når jeg var våken til det. En dag stod jeg opp kl. 06:00 :) Plukket skogens gull og blåbær

Fikk besøk av flere og det var hyggelig. Jeg besøkte slekt og venner og bare koste meg. Noen kvelder satt jeg bare alene og nøt et glass vin eller tre og fyrte i ovnen. Kveldene der nord er ofte kjølige.

Plukket den fineste sommerbuketten……

Av dyreliv på hytta så var jeg nesten daglig omringet av en reinflokk. Det var mest okser med de mest fantastisk store gevir jeg har sett. De var ganske nærgående, men lot være å komme opp på terrassen.

Og her er flere…

Ferien var vellykket på alle måter – rolig og avslappende og jeg har samlet nye krefter og energi til å ta fatt på jobben igjen.  Og den fineste lille personen jeg møtte var selvfølgelig det lille søte barnebarnet mitt. En yndig liten pike som er 1 år og  4 mndr. Smilende og snill og så vakker at hun nesten tok pusten fra meg :)

1
 
 
 
 
Reiser i Norge, Reiser i utlandet , , , ,

17 comments


 1. Ser ut som du har hatt en fin ferie, og skjønner du har kost deg.
  Den snuppa på det nederste bilder er jo bare nydelig. Så vakre øyne med DE lange vippene. Herlig! 😀

 2. Ferien var kjempefin i år. Ja de øynene er utrolig vakre :) og man kan bare beundre skaperverket.

 3. Italia.. der har jeg også vært! :) Norditalia inkludert Venezia og Gardasjøen pr bil.. en stor opplevelse! Jeg hadde også litt hytteliv, men tok den før Europaturen. :) Godt du føler deg klar for høstens arbeid, selv sitter jeg her med halsvondt.. det er ikke sånn jeg skal begynne det nye arbeidshalvåret! :(

  • Ja ferien i år ble en skikkelig energibombe for meg. Føler at jeg har kost meg og fått opplevelser i fleng.
   Så trist at du fikk halsvondt – ikke noe gøy å få det om sommeren. Det kan sitte i en stund om sommeren. Håper på en snarlig bedring for deg.

 4. Ser og høres ut som du har hatt en flott ferie.
  Jeg liker også de blekksprutgreiene, men ikke den andre delen av “dyret”
  Den bilen så snedden ut, hva sort er det? kanskje noe for meg?
  Buketten har du vist før, men jeg tåler godt å se den igjen, elsker markblomster.
  Og veslejenta: Nydelig!
  Ha en fin dag imorgen da .:)

  • Når det gjelder kalamari så er “armene” til blekkspruten delikatessen. Det andre har jeg aldri smakt.
   Bilen er en Smart. En liten kjekk sak som bruker 3dl. diesel på mila. Det var plass til meg, kofferten og pcèn :)
   Buketten viste jeg på facebook – ikke på bloggen Lisens 😉

   Ha en fin dag du også :)

 5. Å for en nydelig og flott ferie du har hatt, sett og opplevd mye,
  kost deg og ladet batteriene som dem sier.
  Kjempefine bilder..
  og den lille vakkre jenta. (barnebarnet)
  Tror jeg kan ta pusten fra noen og hver. Noe så vakkert..:)
  Ønsker deg riktig God natt og en fin Uke.. :)
  Klemm. :)

 6. Italia og Nord-Norge. Høres ut som du har hatt en flott ferie, Godt å ha å se tilbake på når høsten kommer.
  Flotte bilder, og det fineste av dem alle, den lille frøkna. Nydelig var hun, kan tenke meg at det ikke var lett å reise fra henne.
  Fin dag videre til deg Kassima. Klem klem.

  • Hei Rajo :) Ja det blir godt å tenke og se på alle bildene når høsten og vinteren kommer.
   Den lille frøkna var nydelig derom ingen tvil og farmora er stolt selvfølgelig. Hadde nesten ikke lyst å reise tilbake. Håper det ikke blir lenge til neste tur.
   Ha en fin dag du også. Kleeemmmmmer :)

 7. også den lille dokka på slutten da :)

 8. Heia Kassima :)
  Jeg ser du har hatt en herlig ferie, en blanding av utenlandsferie og en ferie paa din nydelige plass der nord :) Slikt lader opp batteriene naar du naa er begynt paa jobb. Den plassen din der nord er jo bare saa vakker at man gisper litt i fryd, og det ser saa fredfullt ut, baade omgivelsene rundt og selve hytta :)

  Og ditt lille barnebarn er aldeles nydelig og bedaarende, hvem kan vel staa imot oeyne som hennes? :)

  Ha en flott helg og mange varme klemmer sendes deg :)

 9. Hytta er for meg et lite paradis. Der har jeg samlet kjære ting som jeg er glad i og tømmerveggene gir meg en ro i sjela som jeg sjelden finner andre steder. Der har jeg ledd mest og grått mest kan du si…..
  Men du vet jo også at nord-Norge er spesiell på så mange måter…. en renhet og en trygghet ute i naturen som bare kan misunnes. Ikke finnes det flått og farlige ormer…. eller disse ufyselige sneglene. Når man er borte en stund og kommer tilbake setter man mere pris på slike merkverdigheter i naturen.
  I år var ferien kjempefin på alle måter. Synd at tiden går så fort når man har det så fint – både i de sydlige breddegrader og der nord.
  Ha en fin helg du også Leyla og mange klemmer sendes nedover til deg :)

 10. Ja dette var vel en brukbar sommer. Litt av hvert der både for kropp og sjel. Jeg har også vært i Italia og har lagt ut noen reisebrev, fem er det foreløpig.
  Fin oppsummering dette :-)

  • Sommeren var veldig brukbar som du sier 😉 Italia var en ny oppdagelse for meg. Hyggelige folk oppdaget jeg. Været var veldig behagelig og ferien der nord ble utrolig deilig og avslappende.
   3 uker gikk som en røyk for meg i sommer :) Skal ikke klage i år nei. Skal sannelig lese reisebrevene dine – de ble vel veldig romantisk kan jeg tenke meg….. 😉
   Ha en fin uke Flabben. Klem.

Legg igjen et svar