Nå er det ferie med stor F

Nå er ferien begynt for Kassima. Jeg har reist en del det siste året, men nå er jeg er på den koselige hytta mi og bare nyter freden, roen og stillheten. Jeg har barnebarnet mitt William og en kjempegod venninne som selskap . I fjor var jeg her helt alene og det var forsåvidt helt o.k., men jeg er da ikke folkesky heller, selskap kan være bra det også.

Været har til nå vært grått med regn, regn og atter regn. Små bekker av vann mellom hytta og bilen. Støvler er en dyd av nødvendighet for å manøvrere seg hit og dit uten å bli “pessblaut” på fotan i regnvann. I dag har det imidlertid vært ganske fint. Vi tok et avbrekk med en shoppingtur til Sortland – et mekka for de som elsker butikker. Min venninne måtte foreta en investering i nye støvler. Koste oss i sola på Sortland

I morgen skal vi ta en tur utover i Vesterålen. Titte på landskapet med  kritthvite sandstrender og en fjellheim som kan ta pusten fra enhver. Nå er det kveld og jeg sitter inne på hytta og ser utover det stille havet. Hese måleskrik høres i bakgrunnen og jeg får nesten en lykkefølelse i kroppen bare ved å vite at jeg endelig er på den plassen jeg trives best. I Godfjord – den godeste av de gode fjorder. Her lever man det gode liv.  Her et bilde av den stille kvelden med fiskevak og et landskap som bare er der og som skal nytes.

3
 
 
 
 
Uncategorized

4 comments


  1. Kos deg i ferien og paa hytta di Kassima :-)
    Naa er min ferie snart over, men heldigvis saa har den inneholdt flest soldager :-)

  2. hei kassi

    tror du har det bra der oppe – pessblaut eller ikke :)

Legg igjen et svar