Hjem kjære hjem

I dag var det godt å komme hjem. Lukke opp ytterdøra, slå på lys og kjenne varmen fra huset mitt slå imot meg. Ute er det tåke, regn i luften og surt. Sånne dager som i dag er betydningen av et hjem ikke oppskrytt.

Dagen har jeg tilbragt på Norsjø hotell sammen med et av “mine” Råd. Lunsjen var deilig og mektig.  Julemat…. ribbe, medisterkaker, pølse, rødkål, surkål, saus. En særdeles god og velsmakende julemiddag faktisk. Resultatet ble en metthetsfølelse som gjør at jeg neppe spiser mer i dag. Jeg er faktisk mett ennå –  5 timer senere.

Men det som slo meg da jeg låste meg inn var hvor godt det er å ha et hjem. Et krypinn hvor du bare kan sparke av deg sko eller støveletter og slenge deg ned i sofaen, slå på tv, pc eller bare lukke øynene og slappe av. Kjenne den herlige følelsen av å bare sløve, hvile og ikke bekymre seg for noe. Jeg kjenner at jeg setter mer og mere pris på å ha mitt eget lille rede hvor jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. Det vil si …….. i dag gjør jeg absolutt ingenting og det vil sikkert ta resten av kvelden :)

 

 
 
 
 
Uncategorized

12 comments


 1. avatar eMTe

  Ein heim er der hjertet ditt bur :)

 2. avatar eMTe

  Ein heim er der hjertet ditt bur :)

 3. Og når det stormer som værst rundt en, da er hjemmet særs viktig. Vært fall for meg. Min egen lille verden hvor jeg kan velge hvem som kommer inn. Bokstavelig talt :-)

  -fia

  • Det er det som er så deilig – hjemme bestemmer vi alt selv. Jeg bor alene og trenger ikke ta hensyn til andre enn meg selv. Det kan jo selvsagt være begge deler, men det er ufattelig deilig å slenge bena på bordet og bare gjøre som jeg vil :)

 4. jeg har jo allerede svart …. en dag.. et sted…

  ha en fin kveld :)

 5. Kan det være slik at når det blir harmoni mellom det indre og ytre hjemmet at en opplever slik lykkefølelse over hjemme som du beskriver her?

  •  Det er nok mye sant i det Sirenia – man må ha det slik hjemme at man føler bare godhet når man kommer hjem. Her er jeg trygg, her trives jeg, her kan jeg gjøre som jeg vil, her er det bare godt – det er en ubeskrivelig god følelse å ha inne i seg – harmoni – ja noe sånt :)

 6. Borte bra, men hjemme best.. :)
  Det ordtaket er det nok mye sannt i .
  Ønsker kassima en riktig fin helg.. :)
  Klem.

 7.  Hjemme er best……. alltid :) En fin helg til deg også.
  Klem.

Legg igjen et svar