Datingsider – over og ut…..

Så viser det seg at jeg er et vanlig menneske. Et menneske med alle de merker som alder og år setter i oss. Klart når du er registrert på en datingside så legger du ut de fineste bildene. De bildene du tok deg best ut på…… så klart. …. Jeg prøvde å forklare…. Jeg ser helt jævlig ut om morgenen, jeg røyker, drikker vin bare rett som det er…. og gjør en masse annet rart. Jeg er ikke en yndig rose hele dagen som sitter som et persilleblad og smiler og ser deilig ut.

Oki  jeg er ikke stygg, men jeg er ikke i 20- 30 årene heller ikke 40 engang. Jeg er passert 50 og det vises…. på tross av at  jeg faktisk holder meg  brukbart. Men jeg er meg. Jeg er snill, et menneske du kan snakke med, jeg kan lytte, jeg er reflektert, jeg har livserfaring, jeg er kort og godt meg – et menneske du faktisk kan stole på. Jeg stiller opp hvis det kreves   faktisk.  Jeg kan være morsom, kjedelig, litt småslem av og til, og er veldig  glad i dyr og barn. Jeg er også empatisk og utrolig barnslig noen ganger. Å ja jeg kan være ekstremt lidenskapelig hvis jeg føler for det.  Jeg er en forvokst tenåring  og er veldig ung i hodet. Jeg kan være kreativ hvis forholdene ligger til rette for det.  Jeg er god til å bake, lage mat, holde huset i orden osv. . Jeg orker bare ikke å gjøre meg deilig og fin hele tiden…. Det tar sånn jævlig lang tid nå for tiden. Jeg vil være MEG og bli elsket og likt for at akkurat jeg er meg nemlig!. Mine gode egenskaper ligger faktisk mellom øra!!

Hvorfor tror menn at når de søker kvinner at de garantert vil få napp hos ei som er 10 – 15 år yngre?  På datingsider ser jeg menn midt i femtiårene søke kvinner fra 25 år til ca.45? Herrejesus hvem tror de at de er? De ser jo ikke akkurat så ung og fresh  ut  selv akkurat. Egentlig er det ganske så få som frister meg fra å ta kontakt. Nå er det selvsagt ikke utseende som er  utslagsgivende for om akkurat jeg skulle bli interessert, men……. sånn i første omgang bør det være noe…… glimt i øyet, et smil etc.

Etter et år eller kanskje er det to …..??? er jeg lei av datingsider…. De begynner å gi meg frysninger og dårlige fornemmelser.

Skål og fortsatt fin advent til alle dere som orker å lese.

 

6
 
 
 
 
Blanda drops, Uncategorized

18 comments


 1. Jeg orka å lese, nikker og smiler og er skjønt enig :)

 2. til:sirenia
  Ja det er bra og alt du har lest er helt sant :)

 3. kassi..

  Du har nok helt rett uten at jeg kjenner livet på slike sider.
  jeg tror de fleste av oss er vanlige mennesker med pluss og minus.
  bare plus finner man ikke som voksne – vi er preget av livet og
  erfaringer og vaner.

  jeg er bare glad for at jeg har lært deg å kjenne –
  helt som du er ….

 4. til:jadajada
  Ja ikke sant… og da vet du at jeg er ikke supernova av noe slag – et helt vanlig menneske med feil og mangler og forhåpentligvis noen fordeler som er bra….

 5. Datingsider, ja… høyt oppskrytt og absolutt ikke noe for den som ønsker å få tilbake samme tillit som man gir når man først tar motet til seg og blottlegger ansikt og sjel til allmen beskuelse med profil der inne.
  Det er ikke for meg. Klart man har prøvd. Men også rygget unna og fjerna de profiler man hadde. Det er så definitivt ikke slikt som funker for meg for å finne kjærligheten.
  Om du bare kan tro på at kjærligheten finner deg når tiden er inne for det… 😉

 6. til:Effjusikay
  Helt enig – det er ikke der den ligger ………………. kjærligheten eller en partner… vi får bare satse på at den finner meg ……. slik jeg er :)

 7. Har ikke peilig på sånne nettsteder jeg, for jeg har jo gemalen. Men jeg er enig med deg at man må like hverandre til hverdag og fest. Hverdager er det flest av. Jeg sier til mine søte nieser og nevøer at om det skal bli noe med et annet menneske må de like ALT. Det nytter ikke å si at jeg liker ikke akkurat svettlukten, ikke de grove eller fine hendene, føttene eller måten hun/han har håret på. Sånt må man bare smile godmodig av! Det eneste man kan forandre er seg selv, og da skjønner man at livet er ikke enkelt gitt. I min tenåringstid var jeg sammen med en gutt som i følge mamma stinket svette til enhver tid, men jeg synes han duftet godt jeg. Morsomt å analysere sånt. Ta den tiden du trenger du.Kanskje prinsen kommer ridene på en hvit hest en dag da du minst tenker på det! Han vil ta deg med storm, akkurat som du er. Vær deg selv, for det er du aller best på vet du. 😀 Finfin kveld til deg 😀

  1

 8. til:naturglede
  Hmmmm jeg har ikke så mye greie på slike nettsteder etter ca. 2 år der… tror ikke på dem faktisk, ja kanskje kommer han ridende eller noe sånt,,jeg vet ikke….. han er iallefall ikke på datingsidene… Det er vanskelig å forestille seg.. jeg er som jeg er uansett :) så kommer det noen får de ta meg som den jeg er uansett :)

 9. Det blir så forbasket vanskelig å være noen andre enn seg selv…i lengden, så å være seg selv like fra start er muligens det beste, tross alt :)
  Vi blir foret gjennom media av mennesker som er fikset opp her og fikset opp der, og det ser ut som noen “kjøper” den virkeligheten. Men de fleste av oss er ikke fylt opp med botox og hva det nå heter. De fleste av oss har ikke blå eller gjennomsiktige tenner heller. De fleste av oss er vel i grunnen ganske naturlige.
  Er det så rart da, at enkelte ser ut til å forvente det urealistiske, det unaturlige? Det er jo det de ser, de som ser snevert nok.
  Men en vil ikke ha en partner med et så snevert syn, eller hva? 😉

 10. Ganske enkelt: ENIG :)

 11. til:Lisens
  Godt å høre – du har vel erfaringer som meg du muligens… vi er den vi er uansett og det skal vi fortsette med 😉

  1

 12. Nå har jeg aldri vært på en datingside, men en venninne av meg prøvde seg på et par steder for noen år siden.

  Hun ga opp etter hvert fordi som hun sa; det er ingen som er interessert i å kommunisere… De utleverer det meste i profilen, skal helst møtes etter to meldinger, ‘alle’ skal ha damer som er en god del yngre enn seg selv og svarer ikke uten bilde. Hun savnet kommunikasjonen, spenningen med å finne ut av et annet menneske, gradvis oppdage at her er noe som ‘stemmer’ før man bestemmer seg for å møtes for å kjenne på om kjemien virkelig er der.

  Hun lagde faktisk en blogg om nettdating og fikk enorm respons. Både positiv og negativ og det viste vel at det er en god del mennesker som velger denne måten å finne seg en partner på. Noen finner nok den rette på denne måten, men han/hun kan like gjerne være den man hilser på i fruktdisken på handleturen…

  You’ll never know :-)

 13. til:Energica
  Ja den beskrivelser hun gav er veldig riktig. Jeg sier ikke at alle der inne har de samme hensikter, men utrolig mange er desverre ikke akkurat slik du vil de skal være. Å jada en potensiell kjæreste kan man møte hvorsomhelst det er nok sant. På Meny der jeg handler – står det en haug med single foran ferdigmatdisken ha-ha. Det er lurt å sondere der også 😀

 14. tihi.. jeg kan nok egentlig skrive en en ennå lenger avhandling om mine erfaringer fra nettsider.. du så mange frosker det er der ute, som det ikke nytter å kysse på!! 😉 De blir ikke til prinser uansett hvor mye du kysser på dem… 😛

  Men jeg HAR møtt ekte flotte mennesker via datingsider, noen har utviklet seg til å bli både gode venner og en som det stemte veldig godt sammen med. Det har jo blitt oss to, og nå går vi jo rundt med forlovelsesringer på. Så det GÅR an, hvis man tør å innrømme at en selv er ganske så vanlig, og at det er en gjensidighet i det der! 😀

  Ønsker deg lykke til videre, uansett hvilken vei du tar videre!

  PS; Du ser flott ut på alle de bildene du har valgt å vise oss, så jeg tror knapt på det du sier at du ikke ser godt ut om morran.. kravet må bli; Vis oss hvor ille det kan være! 😆

 15. til:carpediem
  Joda Carpe jeg har også møtt ekte og flotte mennesker der ute på nettet. Noen er fortsatt mine gode venner – var på Nettby i flere år og der ble jeg kjent med flere. Det er selvsagt mange gode mennesker der ute og jeg har møtt dem….. og datet noen. Men når jeg endelig fant noen som jeg likte så forsvant de… desverre. Det er ikke alltid det klaffer for begge to. Kanskje var forventningene når vi møttes over gjennomsnittet kan du si. Jeg synes det er hyggelig å høre gode historier om to som finner tonen både på nettet og i det virkelige livet – klart det går an :) Jeg synes det er så utrolig romantisk å høre og lese din historie – der var det full klaff for dere :)
  Jeg får bare vente og se og håpe at det finnes noe der framme en plass – en som synes jeg er akkurat så bra som de håper…

  PS. Å joda jeg ser ikke ut i måneskinn om morgenen – men har funnet ut at det må en potensiell partner tåle…. men det går seg til utover dagen ha-ha.

Legg igjen et svar