Våren er kommet

Nå er det vår her i byen :) Den ekle, kalde, skitne, glatte og ufordragelige snøen er forsvunnet. Og jeg innrømmer det gjerne – jeg hater snø!! Den skal være på fjellet, på hytta i påsken – ikke rundt husveggene der jeg bor. En kriblende deilig følelse sier meg at det er vår! Med småfugler, krokus, lette sko og tørre veger.

I dag gikk jeg en rask trimtur i en time. Svetten silte og jeg pustet som en hval den første halvtimen. Men etter hvert ble kroppen varm og det gikk lettere. Opp bakker og ned bakker på lette sko…. herlig følelse. Noen ekstra kilo er kommet på grunn av den forhatte snøen…. jeg kvier meg nemlig for å suse rundt på isen i halvmørtna. Når man så kommer hjem venter en varm dusj og kaffe ute på terrassen. Sola varmer godt nå :)

På butikksentret her hos meg var det mye festivitas i dag. Gulsetdagen med mange tilbud, musikk, dansing, moteshow, grilling og boder med salg av lopper og heimlaga håndarbeide. MC klubben hadde stilt ut noen flotte sykler som ble beundret av mange. Sentret kokte av mennesker og Kassima ble øyeblikkelig inspirert til å kjøpe en kjole med vakre blonder (er litt svak for det). Det var denne…

I går ble jeg inspirert av våren til å kjøpe meg en grønn løper og to nydelige kopper med roser. En grønn og en rosa :) Jeg må visst være forsiktig med denne inspirasjonen….

Nest uke blir spennende. Jeg reiser til Frankrike på studietur sammen med en del politikere i fylkeskommunen. Vi drar til Paris og Loiredalen. Museèr, slott, kloster mm. Jeg gleder meg utrolig mye. Et deilig avbrekk fra en hektisk hverdag som møtesekretær.  Føler meg heldig som får disse mulighetene. I fjor var jeg i Frankrike og så og prøvde tog, denne gangen blir det kultur :) Været ser også ut til å bli strålende hele uka.

Ha en fortsatt fin vårdag  alle som leser :)

4
 
 
 
 
Blanda drops

12 comments


 1. Neinei, sånn inspirasjon trenger du ikke være forsiktig med, fortsett å spre farger og vår rundt deg 😀

  Den før nevnte vemmelige osv. snøen du nevner… vel, jeg skal ikke si mer om åssen det ser ut her…

 2. Her skjer det mye snadder for tiden! Frankrike og greier! Nyt det, og ta med noen fine bloggbilder hjem! :-)

 3. Så trivelig og oppløftende innlegg. Våren har visst innhentet deg også. Kos deg på tur. :)

 4. Så nydelige og vårlige innkjøp. Skjønner deg godt. Jeg får alltid så lyst til frisøren på våren, og da skal det skikkelig klippes og endres… Kan bli “farlig” :)

  Riktig god tur til Frankrike, og kos deg masse.

 5. Så koselig med sånn vårinspirasjon! :)

  God tur til Frankrike!

 6. Her inne er det mer vår enn her hos meg :)
  Hos meg blåser det kaldt og farger? Jo eh, de er…manglende
  😉
  Heldige deg som skal til Frankrike. Kos deg!

  • til:Hilde
   Ja turen ble en forsmak på sommeren. Over 20 grader hver dag og strålende sol med grønne plener og en strålende blomsterflora :) Jeg har kost meg med god mat, vin og flotte opplevelser :) Det blir vel varmt hos deg også Hilde :)

Legg igjen et svar