Er vi ensom?

Lite skriving fra denne hånden. Og jeg vil, vil, men får det ikke til….Skulle gjerne skrevet noe vittig, noe spennende som skjer, men det skjer ikke… Jeg bare sitter og ser på “arket” og ingenting kommer. Nå er ikke livet mitt så spennende heller. Jobb, jobb, jobb – hjem, spiser, leser  og ser på tv – som en amøbe sitter jeg der… titter innom fjesboka og spiller litt spill, hekler litt, ser tv, går til sengs, står opp (alt for tidlig) og jobb, jobb, jobb.

Er dette et liv? Jada det er det, men ikke noe å skrive hjem om. Jeg reiser en del i jobben og ser og opplever en del, treffer mennesker… men…..

Jeg bor fortsatt alene… klarer ikke å finne noen . Forresten joda jeg fant noen, men det skar seg. Det var  noe som ikke stemte. Sorg, sorg, sorg og fortsatt sorg, men hva skal en stakkar gjøre? Når det ikke stemmer for den andre parten er det bare å gi seg. Prøve å finne noen. Ja det er nok løsninga :)  Som min gode venninne sa: Den rette kommer ikke å selger lodd på døra de!!! O.k. har innsett det jeg også – han kommer ikke å ringer på døra mi nei.

Jeg innrømmer det gjerne – det er trist å bo alene – har gjort det nå i 4 år og jeg liker det dårligere og dårligere – kan ikke anbefales hvis du ikke er sær og inneslutta og elsker ditt eget selskap. Vinteren er like rundt hjørnet og jeg liker ikke å være alene om vinteren. Jeg fryser på føttene hver natt og leter fortsatt etter en varm kropp i den enorme senga mi…. men den er ikke der.

Joda det finnes de som er villig til å satse på meg, men jeg  klarer ikke å fatte den minste interesse for noen der ute. Synd… for det er sikkert noen som fortjente en sjangse  til å vise hvor bra de er! Sitter heller og gremmes over de som jeg falt for, men ikke ville…. gråter litt og synes synd på meg selv, fryser på føttene og skulle ønske jeg hadde en mindre seng!

8
 
 
 
 
Uncategorized

19 comments


 1. Varmeflaske, varmeteppe, angorasokker.. er en kortsiktig løsning på det ene problemet..

  Huff, Kassi.. vet hvordan slike dager kan være, for noen av dine dager er ganske lik mine. De er ganske så ensomme og kjedelige..

  Men jeg har kjæresten jeg da. Vi har valgt å være særbo fordi det fremdeles er unge voksne involvert som skal få lov til å forholde seg til en forelder så lenge de har adresse “fremdeles hjemmeboende”..

  • Hei Carpe :) ja det kan bli lange dager og spesielt helger. Nå har jeg noen gode venninner som er gull verdt. Men det er noe med å ha noen kjær som man kan kose seg med og føle at man blir elsket sammen med… noen som berører oss, klemmer osv. Men man skal vel aldri gi opp håpet :)

 2. Sær er jeg garantert men ikke inneslutta, selv om jeg trives alene – men alene er greit, det er ikke vondt. Alene er ikke vondt før alene går over til ensomhet og jeg er ikke der i det hele tatt, tvert imot… Jeg fikk heller nok av å oppleve den ene løgnen etter den andre fra den typen menn jeg tiltrakk meg, så i steden for å bli løyet for og såret igjen, velger jeg å være alene for da føler jeg meg ikke dum etterpå 😉

  • Å være alene kan av og til føler godt her i gården også. Det er en frihet til å gjøre akkurat det man vil eller ikke vil. Ikke alle dager er ensomme. Jeg tror det har noe med høsten og vinteren …. man er mere innendørs (i alle fall jeg). Om sommeren blir det litt annerledes, men misunner de som har noen å reise sammen med, gå turer sammen med etc. Jeg skjønner deg godt Berit. Etter det sviket du opplevde kan det være godt å finne tilbake til seg selv. Jeg misunner deg dyra. Her jeg bor og siden jeg er alene og reiser en del i jobben blir det håpløst, selv med en liten katt… og jeg er så utrolig glad i dyr – spesielt katter. Det er jo en liten varm kropp som viser hengivenhet, tillit og gir varme – jeg savner det.

 3. Jeg har min gemal, men jammen kan man fryse på bena da også.;) Ikke alle dager er like gode. Men jeg tror det viktigste er å finne noe å glede seg selv over i hverdagen, være stolt av seg selv og tenke positivt. Det er slett ikke lett når mørketid og vinter står for døra. Sender deg en klemsiklem og håper det hjalp å dele det med oss. Det er godt å sette ord på hvordan man har det. 😀

  • Ja jeg vet… det er ikke selvsagt at man får varme og kjærlighet i et forhold. Jeg håper på et forhold hvor man kan være både venn og kjærester.
   Ja det hjelper å skrive ned det man føler… jeg er ikke redd for å si at noen dager eller måneder i året er savnet etter noen større enn ellers… sånn er det bare. Klem tilbake :)

 4. “Hei, ska’ru ha lodd?”

  Jeg har fått min årlige loddeblokk fra Diabetesforbundet og jeg har nok kjøpt alle loddene selv. Kanskje jeg skulle begynne å gå på dørene for å selge?
  Heldigvis så er jeg så glad i mitt eget selskap at jeg ikke savner noen direkte, men det er jo ikke så lenge siden jeg smakte på det å ha noen å elske da.
  Forstår deg jo og tror vi må være mye flinkere til å ta kontakt.
  Jeg har vært med på “EliteSingles” en stund nå og gir meg “ende over” av damene.
  Er det ikke kontakt vi skal ha da?
  50% lærere, 30% sykepleiere og omsorg og så kan jeg fordele de siste 20% på alt mulig, men faktisk da selvstendig næringsdrivende. Men felles for de fleste er at de er trege. Er vi menn i samme situasjon like?
  Tror ikke du er treg Kassima, du er jo ei flott dame du og sosial mener jeg også du er.
  Tror vi skal begynne med ei singelnål eller et singelskjerf, så vet i hvert fall den andre parten at her kan man ta kontakt :-)
  Jeg har noen aldeles varme og flotte “sokker”, men det er kanskje ikke det du vil ha 😉
  Vi får åpne ei god flaske rødvin i kveld og kose oss så godt vi kan :-)

  1

 5. Ja du Flabben du Flabben….. du får ta deg en tur rundt med loddblokka – kanskje det sier pling selv om du er fornøyd med å være alene. Det er jeg også til tider – for det er mange fordeler med singeltilværelsen, men etter noen år synes jeg at nok er nok. Jeg er tilhenger av den nåla eller kanskje et skjerf som viser hvem som er single – dumt å bruke energi på gifte menn tror jeg. Den ideen må vi lansere i alle singelklubber – jeg skulle stilt opp. Jeg har jo også opplevd kjærlighet og det var deilig så lenge det varte – savner det…. Og du jeg har strikket meg varme sokker, men….. du vet…. det er ikke det samme som kroppskontakt med et annet menneske :) Jeg blir også garantert å kose meg med rødvin i kveld :)

  • Da finner vi på et skjerf/sjal for oss single :-)
   Jeg har varme føtter hele tiden jeg Kassima. Hun jeg var gift med stakk alltid sine føtter bort til meg for å få varmen og etter en stund var vi så varme atte 😉
   Kos deg i helgen Kassima.
   Nå skal jeg ut å handle grønnsaker og poteter hos bonden borti veien her :-)

   • Jeg tror du er en varm person du Flabben på alle måter – så jeg tviler ikke et sekund. Hmmm kjøpe grønnsaker – da skal du sikkert lage noe deilig mat i helgen. Vi finner et skjerf – kanskje i en spesiell farge med et merke på – vi får tenke ut noe lurt 😉

    1

 6. Jeg har ikke kjent på den følelsen siden jeg traff gemalen, men jeg husker godt hvordan det føltes de gangene den dukket opp.
  Jeg fikk den særlig om kveldene når jeg gikk rundt å slukket lyset. Det føltes bare så ekstra tomt når alt ble mørklagt…
  Og akkurat når jeg hadde innstilt meg på å ikke treffe noen, ikke stresse med det – så dukket gemalen opp. Merkelig.

  Jeg håper “din” også dukker opp snart. Ikke fordi en partner er noe man må ha… Men fordi det er godt å ha noen å varme føttene på 😉

  • Syntes det var fint at du fant noen :) Vi mennesker er vel i lengden ikke skapt for å være alene tenker jeg. En stund ja….. men ikke for evig. Vi trenger noen å dele gode og vonde tanker med og ikke minst de store og lille høydepunktene i livene våre som bl.a. å være varm på bena :)

 7. avatar eMTe

  Eit ærleg, fint innlegg Kassima.
  Eg tenkjer ikkje på meg sjølv som einsam, men kanskje av og til, kanskje no meir enn før. Trivast i eige selskap og treng nok litt ro og fred etter travle arbeidsdagar, men eigentleg ikkje meir ro og fred enn det eg hadde fått ved at ein kjær låg med avisa over hovudet ein liten strekk etter middag :)
  Eg står stødig på to bein, det er godt å kjenne og å vite. Det betyr ikkje at det ikkje hadde vore godt med ein ved si side som står stødig på sine to bein. Eg kjenner saknet etter ein som tek meg imot med eit hei når eg kjem heim frå jobb, som no. Eg kjenner saknet etter ein å dele urolege tankar med,-og rolege.Eg kjenner saknet etter hud mot mi hud. Eg kjenner spesielt saknet etter ein kjær når eg opplever noko fint som td ein konsert, ser ein god film eller går ein tur i mine fjell og berre har lyst å dele dette fine,

  Eg veit ikkje kvifor det er så vanskeleg å finne kvarandre. Vi er mange som er åleine, som ynskjer ein som er nært oss. Trur nok at både menn og kvinner er litt tilbakehaldne eg. Vi har levd eit liv, kanskje med eitt eller fleire forhold som har betydd noko kvar for seg, som ein bær med seg vidare i livet. Sjølv om kjenslene er like sterke i vaksen alder, ja så viser dei seg kanskje litt annaleis enn i unge år. Mine viser seg stille, forsiktige og sterke, ikkje som fyrverkeri, men like sanne fordi:)
  “Det tar tid å se et helt menneske” syng Anne Grete Preuss.I våre dagar er det mange som ikkje har tid til å vente på det.

  Kanskje burde eg ha starta med å hekle meg ein stige , hive den utforbi verandaen og håpe på at han finn vegen hit…………,

  Godnattklem frå Marie

  3

  • Du skriver vakkert Emte og beskriver noe som også jeg savner. Noen dager er det bare herlig å være alene, mens andre er pyton. Og det å dele hverdagens opp og nedturer med noen er et stort savn. Uansett alder er det som du skriver et savn etter noen i livet – savn etter nærhet og naken hud. Jeg tror vi trenger det – helt fra vi var små babyer og til vi blir gammel og grå. Klem fra meg :)

   1

 8. avatar eMTe

  til:Breiflabben
  Eg hadde kjøpt lodd av deg Flabben om du ringde på mi dør :)

 9. Kjekt å se deg skrive igjen Kassima selv om du syns emnet ikke er det kjekkeste. Men sannheten er vel den at vi er mange som føler/har deg som deg.
  Det der med en pin som sier fra om at en er singel er ikke så dumt.
  Lanser ideen et annet sted?
  Jeg tenker ofte på deg (selv om du ikke vet det)
  Klarer ikke formidle det jeg vil pga. svimlingen
  Du er en flott kvinne, både inni og utpå og EN dag når du minst venter det kommer HAN! :)

  • Du er en spesiell dame Lisens. Jeg har alltid syntes det… kanskje fordi du er dønn ærlig – noe vi nordlenninger ofte er. Dette kan være både en fordel og bakdel, men jeg velger det framfor å skjule meg bak en haug med floskler og tull…. jeg er som jeg er og de som vil være mine venner får bare godta det eller la vær. Jeg orker ikke å forestille meg og skrive at alt er fantastisk når det ikke er det. Jeg har mye å være glad for og det er jeg takknemlig for, men savnet etter noen er der hele tiden.
   Alle sier at han kommer når man mens minst venter det, men jeg vet ikke….. kanskje 😉 Man må vel ikke miste trua :)

   1

Legg igjen et svar