Hva skjedde egentlig?

I går opplevde jeg noe pussig og merkelig. Jeg  har aldri opplevd noe liknende og jeg vet nesten ikke hva jeg skal tro.

Det begynte på mandag. Jeg hadde som et prosjekt nå i høst bestemt meg for å hekle et lappeteppe. Et teppe i nydelige farger. Jeg skulle hekle 11 x 8 ruter dvs. 88 ruter. Når alle rutene var ferdig heklet jeg dem sammen med sort garn til  11 remser. Så skulle jeg  hekle remsene sammen til et helt teppe. På mandag hadde jeg satt sammen seks….. og oppdaget til min store forskrekkelse at det bare var 4 remser igjen dvs. 1o remser???? Hvor var remse nr. 11? Jeg lette i hele stua – fjernet alt fra sofaen der jeg sitter og lette både under sofaen og rundt omkring. Remsen var som sunket i jorden. Borte vekk.

Jeg ble litt lei meg for det var mye arbeid med dette. men …. i går skjedde det noe merkelig. Jeg kom hjem fra jobben og etter mat satte jeg meg i sofaen. kastet et hastig blikk på det halvferdige teppet og kvakk til 😯 Der…… ved siden av meg lå den siste remsen – pent brettet i sammen. Den lå veldig iøyenfallende faktisk.  Og jeg kan forsikre dere at den lå ikke der på mandag, tirsdag og onsdag…..

Jeg vet at det første man blir blind på er øynene, men jeg vet helt sikkert at den ikke lå ved siden av meg dagene forut. Jeg lette og endevendte nemlig  hele stua og hekletøyet mitt.

Rart og merkelig synes jeg – kanskje jeg ikke er alene her i huset?

3
 
 
 
 
Blanda drops

15 comments


 1. avatar eMTe

  :)

  Nydelig teppe !

  • ja teppet blir bare helt kjempeflott – kanskje jeg lager flere, men det er mye jobb, men litt artig også :)

   • avatar eMTe

    Ja det ligg mykje arbeid bak Eg er strikkedame, men har mange gongar tenkt at eg skulle lært meg litt meir hekling for eg har lyst å lage eit teppe med enkle firkanta ruter med fine fargar i. .Har for mange uferdige strikkeprosjekt som ikkje er ferdige, så det får bli eit mål eingong :)

    • Å lage lapper er et koselige håndarbeide – enkelt å ta med i veska – jobben er å hekle det sammen. Skal i alle fall legge ut bilde når alt er ferdig og det blir vel på facebook :) Er du der får du legge meg til som venn Marie :)

     • avatar eMTe

      Håpar du legg ut bilde her også for eg er ikkje på facebook. Kosleg at du ville ha meg som venn :)

      1

 2. Nei, du er nok ikke alene, noen gjøn med deg. Mest sannsynlig er det noen som vil ha oppmerksomhet ifra deg rett og slett så bare prøvde vedkommende å bare gjøre deg oppmerksom på at h*n er der. Så lenge det er slikt og ikke mer irriterende eller ubehagelig så er du i grunnen heldig.. Vi har en bankelyd i på kontoret i kjelleren hver dag og til alle døgnets tider.. jeg venter bare på å møte noen i trappa på vei ned til kjelleren, eller å bli dytta ned trappa fra andre etasje på natterstid når jeg må på do.. Så hvis du får et sånnt ubehag som det så er det noe å gjøre med ellers pleier de å være greie, men blir det for mye for deg så kjefter du bare på de og forteller at hos deg så er de ikke velkomne.. Bin there done that(gamle leiligheten)..

 3. hei! Nei jeg har ikke noe ubehag eller dårlige følelser her jeg sitter alene. Så uansett så er det ikke noen eller noe som vil meg noe vondt her i huset. Huset er ikke nytt – bygd på 70 tallet en gang. Kanskje de har lest at jeg følte meg ensom :)

  1

 4. Merkelig opplevelse, en opplevelse som vil følge det flott teppet, og hvis en er åpen og uredd tar en kanskje i mot selskapet? :)

 5. spennende og litt koselig at det kom på plass.
  Flott teppe
  uforklarlige ting skjer meg hele tiden, men intet vondt :)

 6. Sånt kan godt skje her, men da vet jeg jo at det er Kalle 😉 Jeg setter pris på all sånn kontakt, jeg :-) og teppet er jo nydelig!

 7. Teppet blir kjempefint. Har sittet og heklet på kanten rundt i helga – har bare en omgang igjen. Og teppet blir spesielt pga det som hendte med den remsen. Helt utrolig rart og jeg synes heller ikke det er noe uhyggelig med det heller. Føler meg trygg alene – ingen dårlige energier eller uhygge her i huset. Er det noen så vil de bare godt :)

 8. Det høres ut som du har fått et besøk av lånerne, enten det eller så er det et klassisk tilfelle av at øynene står i veien. Jeg har det stadig vekk. Da pleier jeg å mane frem et indre bilde av det jeg leter etter, men det funker slett ikke alltid. I alle fall ikke når “objektet” ikke ser ut som forventet. Som her f.eks., da det ikke var en remse, men bare en firkant.

  • Jeg kan ikke skjønne annet enn at jeg har hatt besøk av noen… Jeg ryddet sofaen ren for alt av garn og remser når jeg lette etter remsa med ruter… Da jeg fant den var den bretta litt annerledes enn slik jeg gjør… Ja jeg vet ikke…. rart opplevdes det :) kanskje en låner som du skriver eller noen som ville muntre meg opp her jeg sitter alene. For jeg ble jo glad når jeg fant den 😀 Nå er teppet ferdig og det ble utrolig vakkert og litt spesielt også….

Legg igjen et svar