Sliten, men klar for sommeren…

Endelig fredag og ukeslutt. Tre deilige fridager foran meg. Hadde planlagt en super tur til Barcelona, men den ble kansellert pga. sykdom i reisefølge – trist og leit, men sånt kan skje.  Det kommer sikkert dager hvor det passer med en slik tur. Barcelona skal visstnok være en fantastisk by. De som har vært der sier de vil reise tilbake for å oppleve den igjen.

Jeg er i alle fall lettet over at jeg er ferdig med alle møtene mine før sommeren. Jobben er  møtesekretær så det sier seg selv at det gjør godt med en pause fra møter. Dermed får jeg gjort alle de andre oppgavene som ligger i hylla mi. De siste to ukene har vært hektisk og travle. Jeg var letta da jeg slukket lyset på kontoret og gikk hjem i dag. Skal jobbe i neste uke og så ei uke ferie. Kanskje jeg tar meg  turer rundt omkring her i nærområdet eller nabobyer… hvem vet – jeg kan jo egentlig gjøre hva jeg vil. Akkurat det kjennes ganske godt.

Tur nordover blir det i juli/august på hytta og det gleder jeg meg til. Det er min ferie med stor F. Late dager med forhåpentligvis godt vær.  Litt bærplukking og besøk hos venner og slekt. Kos med god mat og vin står også høyt på lista. Besøk i fjæra, fiske kanskje :) bare kose seg og lade batteriene til en travel høst.

Akkurat nå driver jeg og oppgraderer litt inne i huset mitt. Har hatt snekker som fiksa meg ny benkeplate på kjøkkenet. Det ble helt fantastisk flott. Planen er å få en rørlegger hit og etter hvert en elektriker. Ikke store oppgaver, men nødvendige oppgaver som må gjøres. Har lyst på ny salong også….. men kommer tid kommer råd. Man får ta små steg og litt etter litt blir det som man vil… Når man er alene vasser man ikke akkurat i penger når man skal gjøre noe. Lottogevinsten lar også vente på seg dessverre. Men greit å ha en plan.

Akkurat nå sitter jeg å koser meg med nybakte rundstykker med brunost – himmelsk godt. I morgen tror jeg at jeg tar turen til Langesund. Der er det Shantyfestival med  musikk, mannskorforeninger, god mat og drikke. Været er meldt strålende og Langesund er en fantastisk flott liten by. Da liker jeg å gå på Victoria gjestegiveri og kjøpe meg blåskjell med deilig tilbehør – herlig :) Kan virkelig anbefales. Man må nyte det som finnes i nærområdet… og en herlig sjømatrestaurant er ikke å forakte, særlig for en nordlenning som er glad i god sjømat.

Ha en god pinse alle dere som leser :)

20120724_10

7
 
 
 
 
Blanda drops

2 comments


  1. Håper blåskjell med tilbehør smakte :-)
    Fin sommer og flotte ferieuker til deg Kassima.

Legg igjen et svar