About

Kassima er fra det høye nord – singel og føler seg fattig pga store boutgifter. Men…. jeg ser stort sett lyst på livet og har lett for å le. Har emigrert til Østlandet og Telemark og trives godt her. Men savner hytta og barnebarn der nord…..

 
 
 
 

12 comments


 1. avatar Tromsø

  Fortvil ikke Kassima, livet kan være litt kjipt av og til, men lyset kommer nok til deg også skal du se. Kom forresten på en historie fra Stavanger.
  Ved Breiavatnet i sentrum av byen hadde en kristen organisasjon kjøpt seg et stort hus, smellte opp et stort lysskilt på veggen, der stod det:
  Jesus, verdens lys!
  Så hadde det seg slik at en elgigant kjøpte huset ved siden av, de skulle ikke være noe dårligere, de smellte også opp et skilt, men der stod det:
  Osram lyser bedre!

  Så er spørsmålet: Fleip eller Fakta?
  Følg med, følg med….. vi får se hvilken svar som kommer inn.

  Vi nordpå skjønner forresten at du savner hytta, men da kan jeg fortelle deg at i nord-norges hovedstad så sludder og regner det nå, i motsetning til i Telemark. Kos deg derfor i godværet og tenk på oss som ikke en gang er i nærheten av å ha vårfornemmelser. Heldig er dere :-)

  • Joda det er koselig å sitte ute i sola og få fregner og bli brun – tro ikke annet. Men…………… å sitte inne på hytta med vin i glasset og fyr på peisen og det uler rundt hytteveggene er utrolig flott og koselig. Vi sees kanskje en gang om ikke så lenge 😉 så er det å håpe at været fortsetter og at også tromsøværinger får oppleve våren i april :)

 2. Hei kassi

  Folk uten humor er bare.. triste…..

  19 grader på terrassen her nå :)

 3. Ja, her har jeg blitt skamstokken av maur i dag, og skjønner våren er på gqng.. 😀

 4. De er nok våryre og tar rennafart på gud og hvermansen skal du se. Halvblinde er de sikkert også etter en lang vinter i mørket. Ubehagelig med slike kryp på kroppen skjønner jeg.

Legg igjen et svar