Hjem kjære hjem

I dag var det godt å komme hjem. Lukke opp ytterdøra, slå på lys og kjenne varmen fra huset mitt slå imot meg. Ute er det tåke, regn i luften og surt. Sånne dager som i dag er betydningen av et hjem ikke oppskrytt.

Dagen har jeg tilbragt på Norsjø hotell sammen med et av “mine” Råd. Lunsjen var deilig og mektig.  Julemat…. ribbe, medisterkaker, pølse, rødkål, surkål, saus. En særdeles god og velsmakende julemiddag faktisk. Resultatet ble en metthetsfølelse som gjør at jeg neppe spiser mer i dag. Jeg er faktisk mett ennå –  5 timer senere.

Men det som slo meg da jeg låste meg inn var hvor godt det er å ha et hjem. Et krypinn hvor du bare kan sparke av deg sko eller støveletter og slenge deg ned i sofaen, slå på tv, pc eller bare lukke øynene og slappe av. Kjenne den herlige følelsen av å bare sløve, hvile og ikke bekymre seg for noe. Jeg kjenner at jeg setter mer og mere pris på å ha mitt eget lille rede hvor jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. Det vil si …….. i dag gjør jeg absolutt ingenting og det vil sikkert ta resten av kvelden :)

 

 

 
 
 
 

2 comments


  1. hei der….

    heldige deg – nå ble jeg sulten – gjerne på julemat.
    må vel teste ut en slik juletallerken snart.

    og til det siste du sier – det er kjempegodt – helt til man får et snev av ensomhet….

  2. til:jadajada
    Jeg har ikke det minste snev av ensomhet – er bare mett jeg :) Blir ny julemat på julebordet vårt den 30.nov. gleder meg :)

Legg igjen et svar